Leo de la Strehaia face piața cu banii falși aruncați în emisiunea ”Wowbiz”

Rudele lui Leo de la Strehaia au ieșit la cumpărături în piețele din Mehedinți și Gorj, cu bancnote false, folosite de ”Prinț” în show-ul de televiziune difuzat de Kanal D. Comercianții au sunat la Poliție și au reclamat înșelăciunea.
Polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți au reținut o persoană în vârstă de 59 de ani, din Strehaia. Bărbatul avea asupra sa două bancnote de 100 de lei și 50 de lei, bani pe care urma să-i utilizeze în tranzacțiile comerciale. În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit în mașina suspectului alte șapte bancnote de 100 lei și 15 bancnote de 200 euro, informează libertatea.ro. După examinare s-a constatat că banii nu îndeplineau caracteristicile grafice legale, având menționat într-un colț ”pentru uz cinematografic”. Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia conduce și supraveghează urmărirea penală a suspectului.   Pentru evitarea unor astfel de situații, polițiștii recomandă cetățenilor, verificarea cu atenție a bancnotelor primite în momentul efectuării operațiunilor comerciale. Infractorii acționează mai mult în zonele rurale. În cazul în care o persoană este victima unei înșelăciuni sau deține informații în legătură cu comiterea unor astfel de acte infracționale, trebuie să se adreseze imediat organelor de poliție.
Citeste si:  Caru' cu vedete: ​Britney Spears renunţă la carieră! Motivul pentru care celebra cântăreață a luat decizia; De ce nu vrea Rona Hartner să facă sex cu iubitul înainte de nuntă; Motivul incredibil pentru care Alina Vidican nu are niciun iubit
  Potrivit unui raport anual emis de Banca Națională a României, doar anul trecut s-au înregistrat 2.631 de bancnote false. Calitatea materialului din care sunt confecționate falsurilor a surprins chiar și experţii BNR. Falsificatorii folosesc imprimante cu o tehnologie avansată, capabile să tipărească pe material plastic. În acest mod, utilizatorii neavizați pot fi induși în eroare foarte ușor de aspectul aproape identic cu o bancnotă reală.   În anul 2014, Poliția Română a anihilat, în urma efectuării mai multor operațiuni, o rețea de falsificatori din Oradea, care dețineau o adevărată fabrică de bancnote românești și euro. Suma găsită și care urma să fie pusă în circulație, se apropia de 3 milioane de euro.  
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Cine sunt vedetele care participă în show-ul „Scena misterelor“, prezentat de Dan Negru şi Romică Ţociu FOTO
  6. Celebrul dealer de droguri al vedetelor, capturat după o operațiune-fulger a ”mascaților”!
  7. Inregistrarea cu procurorul Dragomir INCA PROCUROR la Parchetul Tribunalului Constanta
  8. Salonta, scena unei „comedii amare” despre politică