Legende şocante despre vedete pe vremea lui Ceauşescu. Benone, Nadia şi Piersic, în poveşti care îţi dau fiori

Loading...

„Benone Sinulescu și-a omorât soția cu toporul”

În Epoca de Aur, Benone Sinulescu (81 ani) a fost ținta unor povești pe cât de șocante, pe atât de greu de explicat. Se propagau cu ușurință și erau pe buzele tuturor românilor. S-a spus despre el că și-a omorât soția cu toporul, că s-ar fi născut doar cu un plămân sau că ar fi făcut pușcărie. Însă, nea Beni, cum i se mai spune, a trăit și întâmplări la fel de neplăcute ca bârfele de mai sus.

”Veneau la mine la spectacole și ziceau «cămașa aceasta o am de la tine, de când am făcut pușcărie. Tu dormeai în patul de jos, iar eu în cel de deasupra». Spuneau asta de față cu mulți oameni. Poate unii chiar au crezut! Alții afirmau că mă cunosc din armată, ori eu nici nu am făcut armata!”, a povestit Benone Sinulescu pentru Click! Acum, Nea Beni îşi trăieşte liniştit bătrâneţea în căsuţa din comuna Bârzava, judeţul Arad, locul de baștină al soției sale, Leny.

 “Angela Similea a murit!”

Cu două luni înainte să vină evenimentele din decembrie ’89, o știre a făcut înconjurul țării și a șocat pe toată lumea: Angela Similea (72 ani) a murit într-un accident de mașină! Fanii artistei erau în lacrimi! În acea perioadă, știrile se propagau cu repeziciune, fără a putea fi verificate, iar multe dintre ele erau crezute de public.

Citeste si:  Caru' cu vedete: Daniela Crudu a ajuns pe mâinile medicului; Soția lui Pepe, din nou în rochie de mireasă; Lucrul neobișnuit pe care îl face zilnic Prințul Charles cu pantofii lui

Unii spun că securitatea mai inventa știri de genul acestea, ca lumea să nu se mai plângă de foame sau că ştirea cu Angela ar fi fost o confuzie cu cea legată de interpreta Mihaela Runceanu, care fusese omorâtă în locuința personală, chiar pe 1 noiembrie 1989. Lucrurile s-au lămurit însă rapid în privința artistei.

 “Nicu Ceaușescu i-ar fi smuls Nadiei unghiile”

În Epoca de Aur, și Nadia Comăneci (57 ani) a avut o relație tumultuoasă cu Nicu Ceaușescu, iar despre povestea lor de dragoste s-au stârnit numeroase bârfe. Constantin Panait, fost taximetrist, cel care a a ajutat-o pe Zeița de la Montreal să fugă din țară, a spus și el la un moment dat că aceasta făcea naveta la Sibiu, la fiul dictatorilor, și că de multe ori avea noroc pentru că acesta, fiind beat, adormea adesea până să ajungă ea. Altădată, Nicușor ar fi făcut un scandal monstru când ar fi aflat că ea se iubea în secret cu Ștefan Bănică Jr. Însă, cea mai șocantă știre care a circulat despre ei, la un moment dat, este aceea că fiul dictatorilor i-ar fi smuls unghiile Nadiei. 

 „Florin Piersic, bătaie cu Nicu Ceaușescu”

 Florin Piersic (83 ani) a fi fost și el ținta unei întâmplări neadevărate, pe vremea lui ”Ceașcă”. S-a spus că actorul a avut o altercație cu fiul dictatorilor. Despre acest episod a povestit și Dan Negru, în decembrie 2018, în cadrul unei emisiuni de la Antena 3. ”În anii ’80 era o cafteală între el (n.r. Florin Piersic) și Nicu Ceaușescu. L-am întrebat cum a fost. Și mi-a zis că era la benzinăria aceea, cum te duci spre Otopeni. Și acolo, Nicu Ceaușescu a intrat în față, iar Florin stătea în spate. Și doar l-a apostrofat. A fost un schimb de replici. După câteva zile, Nicolae Ceaușescu l-a chemat la el. Nu a fost nimic, adică nu a fost un mare scandal, dar în România s-a făcut din țânțar, mare armăsar. În perioada aia, lumea îi cunoștea mașina lui Piersic. Și s-a dus Florin la mare, la Olimp. A parcat mașina acolo. Ca să vezi ce înseamnă iubirea pentru un actor, pentru o legendă: oamenii treceau și știau că e mașina lui, bă, iar Ceaușescu l-a dat afară. Din ce trăiește omul ăsta? Că nu l-am mai văzut la televizor de multă vreme sau la teatru. Era o perioadă în care nu apărea, care a coincis cu cea în care se vorbea despre întâmplarea cu Nicu Ceaușescu. Știi ce făceau oamenii? Îi puneau bani în mașină. Ca să-l ajute. Ce înseamnă iubirea publicului față de un actor”, a povestit, impresionat, Dan Negru.

Citeste si:  Apple se lansează în televiziunea de tip streaming. Tim Cook a prezentat Apple+, propriul card şi serviciu de gaming/ Vedete de la Hollywood, la eveniment

 „Margareta Pâslaru: fata a orbit, soțul s-a spânzurat”

Despre Margareta Pâslaru (75 de ani) și familia ei au circulat în Epoca de Aur două povești șocante, dar totodată aberante. Una dintre istorioarele care au circulat în toată țara, pe vremea „împușcatului”,  despre Margareta Pâslaru, a fost aceea că fata artistei ar fi orbit. Conform bârfelor lansate, probabil de către Securitate, Margareta ar fi vrut ca fiica ei să-i moștenească culoarea ochilor și astfel, ar fi dorit ca fiica ei să facă o operație, în urma căreia a rămas oarbă. Cea de-a doua legendă s-a stârnit despre soțul artistei, Gheorghe Sencovici, cum că s-ar fi spânzurat în podul casei. În final, artista a primit viză să-și urmeze soțul în SUA, iar în 1983 artista a părăsit țara și a revenit abia după Revoluție.

Margaretei nu i-a făcut plăcere niciodată să vorbească despre acest subiect, însă a confirmat că a auzit și ea balivernele care s-au născocit despre ea și familia sa, în regimul Ceaușescu. Astăzi, fiica artistei, Ana Maria este și ea mamă a doi copii, Luca și Juan. Ana Maria a devenit consultant de strategie, lucrând pentru diferite corporații și firme. Deține o diplomă de master de la Wharton Business School – University of Pennsylvania (SUA).

Citeste si:  SCANDALUL LEGILOR JUSTITIEI Scenariu: Paradoxal, OUG este data impotriva lui Tariceanu - Politica - Ziarul BURSA
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  6. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  7. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  8. Top 15 idei de rochii pentru banchet