Inteligenţa nu este un lucru foarte important

Inteligența nu este importantă pentru că fetele frumoase sunt și deștepte. Este convingerea tinerei de la Băcioi, care acum două zile a câștigat titlul de Miss Moldova 2015. Anastasia Iacub, care ne va reprezenta țara la Miss World, a fost, ieri, invitata emisiunii „Tema Zilei” de la Canal 2, unde a făcut mai multe dezvăluiri. La insistența moderatolului Tema Zilei, bruneta de 19 ani a recunoscut că are un iubit, dar a ezitat ofere mai multe detalii. Anastasia a mai spus că excluderea probei de inteligență din concursul Miss Moldova a fost o ideea bună pentru că… „- Mulţi critică inteligenţa, de ce nu o aplică. Eu cred că asta nu este un lucru foarte important. – Adică fetele frumoase nu trebuie să fie şi inteligente? – Fetele frumoase sunt şi deştepte”. Totuși, Miss Moldova spune că prefera să tacă dacă, în cadrul concursului, i s-ar fi cerut să dea numele președintelui Parlamentului și a premierului. „- Dacă te-ar fi întrebat dacă cunoşti cine este premierul, preşdeintele, preşedintele Parlamentului, aveai să răspunzi la aceste întrebări? -Nu aveam să răspund. Acest domeniu nu mă interesează fiindcă pe zi ce trece totul se shcimbă şi eu nu o să urmăresc pe zi cine şi unde se mişcă”.
Citeste si:  ŞOC LA ANTENĂ! Pur și simplu așteaptă MOARĂ. Ultima declaraţie a vedetei: Fanii şi-au făcut cruce... (FOTO)
Chiar dacă politica o lasă rece, Miss Moldova se pare că știe ce au de făcut politicienii. „- Este corupţia în ţară. – Este corupţie în ţară? -Da. Asta trebuie de rezovat”, a spus Anastasia Iacub, Miss Moldova 2015. Proaspăta deţinătoare a titlului „Miss Moldova” va pleca să ne reprezinte ţara în China la concursul „Miss World”. Până atunci însă, și-a propus să înveţe engleza la perfecţie şi să muncească cât mai mult în sala de forţă. Anastasia Iacub este din Băcioi, o suburbie a capitalei, iar anul trecut a fost înmatriculată la Academia de Studii Economice.  

Vezi video cu miss Moldova aici.

Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Home page
  4. Se castiga bani pe YouTube ?
  5. Anda Ruga beata crita in club
  6. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  7. De ce poartă Nina colanţi?
  8. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis