Cancan

Inteligenţa nu este un lucru foarte important

Inteligența nu este importantă pentru că fetele frumoase sunt și deștepte. Este convingerea tinerei de la Băcioi, care acum două zile a câștigat titlul de Miss Moldova 2015. Anastasia Iacub, care ne va reprezenta țara la Miss World, a fost, ieri, invitata emisiunii „Tema Zilei” de la Canal 2, unde a făcut mai multe dezvăluiri.

La insistența moderatolului Tema Zilei, bruneta de 19 ani a recunoscut că are un iubit, dar a ezitat ofere mai multe detalii.

Anastasia a mai spus că excluderea probei de inteligență din concursul Miss Moldova a fost o ideea bună pentru că…

„- Mulţi critică inteligenţa, de ce nu o aplică. Eu cred că asta nu este un lucru foarte important.
– Adică fetele frumoase nu trebuie să fie şi inteligente?
– Fetele frumoase sunt şi deştepte”.

Totuși, Miss Moldova spune că prefera să tacă dacă, în cadrul concursului, i s-ar fi cerut să dea numele președintelui Parlamentului și a premierului.

„- Dacă te-ar fi întrebat dacă cunoşti cine este premierul, preşdeintele, preşedintele Parlamentului, aveai să răspunzi la aceste întrebări?
-Nu aveam să răspund. Acest domeniu nu mă interesează fiindcă pe zi ce trece totul se shcimbă şi eu nu o să urmăresc pe zi cine şi unde se mişcă”.

Chiar dacă politica o lasă rece, Miss Moldova se pare că știe ce au de făcut politicienii.

„- Este corupţia în ţară.
– Este corupţie în ţară?
-Da. Asta trebuie de rezovat”, a spus Anastasia Iacub, Miss Moldova 2015.

Proaspăta deţinătoare a titlului „Miss Moldova” va pleca să ne reprezinte ţara în China la concursul „Miss World”. Până atunci însă, și-a propus să înveţe engleza la perfecţie şi să muncească cât mai mult în sala de forţă. Anastasia Iacub este din Băcioi, o suburbie a capitalei, iar anul trecut a fost înmatriculată la Academia de Studii Economice.

 

Vezi video cu miss Moldova aici.

Originally posted 2015-06-05 00:02:29.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.