Împodobeşte, mamă, cactusul: noul trend de sărbători promovat de vedete şi instagrameri

Loading...

Potrivit unui lanţ de magazine care comercializează plante, vânzările de cactuşi au crescut cu mai mult de 50%.  

Versiunile mai mici de cactus depăşesc vânzările de Floarea Crăciunului sau Crăciunei, cele mai căutate produse în perioada sărbătorilor a anilor trecuţi, scrie The Daily Mail.

Printre celebrităţile care au ales să adopte trendul îmbodobirii cactusului se numără modelele Cara Delevingne şi Paris Jackson şi cântăreaţa Miley Cyrus.

Împodobeşte, mamă, cactusul: noul trend de sărbători promovat
de vedete şi instagrameri 1
 
Magazinele din Londra comercializează deja cactuşi împodobiţi pentru Crăciun, în capitala Angliei fiind găzduit chiar un festival al cactuşilor timp de două săptămâni.

Lumea Instagramului a fost şi ea cucerită de noul trend, înrergistrând în ultima perioadă peste 2,1 milioane de posturi în care apar cactuşi.

Deşi poate părea ieşită din comun noua tendinţă, sud-americanii au ca veche tradiţie împodobirea cactuşilor, pinilor sau brazilor din plastic. În Spania se împodobeşte un pom natural în care sunt atârnate cadouri şi dulciuri, iar în Grecia, pentru că aici nu există brazi, aceştia sunt înlocuiţi cu crenguţe de măslin.

Citeste si:  Caru' cu vedete: 7 vedete din România care şi-ar dori aceste imagini şterse de pe Internet; Tom Cruise îi interzice lui Nicole Kidman să participe la nunta fiului lor; Cum a cucerit-o cel de-al treilea soț pe Zina Dumitrescu
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  5. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  6. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  7. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  8. De ce poartă Nina colanţi?