Gipsy Kings vin în România, la București și Cluj-Napoca

Loading...

Gipsy Kings vin în România! Cu legendarul Paco Baliardo (co-fondatorul trupei), formația va concerta în premieră la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca pe data de 5 decembrie 2018 și la Berăria H (București) în data de 6 decembrie.

Gipsy Kings sunt recunoscuți la nivel mondial pentru multe hit-uri precum „Djobi, Djoba „Bamboleo, „Volare” sau „Escucha me” și au dobândit un succes global la sfârșitul anilor ’80. Cu peste 18 milioane de albume vândute în toată lumea și cu un premiu Grammy câștigat pentru cel mai bun album din lume („Savor Flamenco” – 2014), Gipsy Kings este astăzi probabil cea mai importantă trupă de flamenco și salsa.

Paco Baliardo este co-fondator și membru Gipsy Kings, dar și compozitor și textier pentru multe din piesele trupei. Paco Baliardo și trupa sa și-au dezvoltat de-a lungul anilor propriul stil și propria formă de expresie a muzicii învățând de la generațiile noi și marcând profund dezvoltarea muzicii flamenco la nivel internațional. Cu band-ul format din membrii familiei sale, toți cântăreți sau chitariști talentați, Paco Baliardo aduce pasiunea, energia și faimoasele piese Gipsy Kings pentru prima dată în Cluj Napoca, pe 5 Decembrie 2018, la Sala Polivalentă.

Citeste si:  Sondajul jurnaliștilor. Tudor Popescu, cel mai de încredere. Mircea Badea, cel mai cunoscut

Biletele pot fi cumpărate online de pe bilete.ro și yellowtickets.ro, dar și fizic din magazinele InMedio și Germanos sau direct de la Berăria H și casa de bilete a Sălii Polivalente din Cluj-Napoca.

Mai multe detalii despre concertele trupei Gipsy Kings în Cluj Napoca și București găsiți pe pagina organizatorului: Positive Events.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Mai este Simona Halep virgină?
  5. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  6. Anda Ruga beata crita in club
  7. Cine sunt vedetele care participă în show-ul „Scena misterelor“, prezentat de Dan Negru şi Romică Ţociu FOTO
  8. O zi din viata unei Mame - Merita citit.