Gabriela Cristea, la Interviurile VIVA! La ce riscuri se supune vedeta odată cu cea de-a doua sarcină!

Loading...

Însărcinată pentru a doua oară, la vârsta de 44 de ani, Gabriela Cristea povestește totul despre schimbările din viața ei astăzi, la emisiunea Interviurile VIVA!, difuzată pe Pagina de Facebook Revista VIVA!, astăzi, începând cu ora 16.00.

Vestea că este din nou gravidă a luat-o până și pe ea, prin surprindere! Gabriela Cristea aproape că nici nu mai spera să aibă încă un copil, când minunea s-a întâmplat! Și iată cum a ajuns, deja, în cel de-al doilea trimestru de sarcină, urmând să aducă pe lume încă o fetiță, în luna martie a anului viitor. VIVA! a anunțat, în urmă cu doar o săptămână, că sarcina neplanificată a vedeti implică și anumite riscuri, despre care vom vorbi cu Gabriela astăzi, detaliat. Ce interdicții a primit de la medic, pe care le respectă și pe care nu și… când va avea loc nașterea!

Dar asta nu e tot! Gabriela Cristea are multe alte noutăți pe care le va împărtăși astăzi, la Interviurile VIVA! Cum a reușit să treacă peste problemele din familie, pe care le-a avut lunile trecute, cine îi sunt prietenii din showbiz, în ce măsură a reușit să rezolve problemele financiare pe care le are cu fostul soț și… în ce relații este cu membrii familiei sale, tatăl și fratele.

Citeste si:  ​Caru' cu vedete: Smiley a dezvăluit secretul succesului său: „Meseria cumva se fură. Trebuie să fii atent”; Cum arăta Andreea Esca la 19 ani, când s-a lansat în televiziune. O recunoști fără tunsoarea celebră?

 

 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  4. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  5. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  7. Cutremurător! ASTROLOGUL vedetelor din ROMÂNIA lansează profeția DUREROASĂ: ‘Se va omorî... Destinul va dărâma tot din temelii’
  8. HOROSCOP CHINEZESC 2019 Dragnea, Iohannis și Tăriceanu