Gabriela Cristea, la Interviurile VIVA! La ce riscuri se supune vedeta odată cu cea de-a doua sarcină!

Loading...

Însărcinată pentru a doua oară, la vârsta de 44 de ani, Gabriela Cristea povestește totul despre schimbările din viața ei astăzi, la emisiunea Interviurile VIVA!, difuzată pe Pagina de Facebook Revista VIVA!, astăzi, începând cu ora 16.00.

Vestea că este din nou gravidă a luat-o până și pe ea, prin surprindere! Gabriela Cristea aproape că nici nu mai spera să aibă încă un copil, când minunea s-a întâmplat! Și iată cum a ajuns, deja, în cel de-al doilea trimestru de sarcină, urmând să aducă pe lume încă o fetiță, în luna martie a anului viitor. VIVA! a anunțat, în urmă cu doar o săptămână, că sarcina neplanificată a vedeti implică și anumite riscuri, despre care vom vorbi cu Gabriela astăzi, detaliat. Ce interdicții a primit de la medic, pe care le respectă și pe care nu și… când va avea loc nașterea!

Dar asta nu e tot! Gabriela Cristea are multe alte noutăți pe care le va împărtăși astăzi, la Interviurile VIVA! Cum a reușit să treacă peste problemele din familie, pe care le-a avut lunile trecute, cine îi sunt prietenii din showbiz, în ce măsură a reușit să rezolve problemele financiare pe care le are cu fostul soț și… în ce relații este cu membrii familiei sale, tatăl și fratele.

Citeste si:  DJ Wanda face cursuri de desen la Londra

 

 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Mai este Simona Halep virgină?
  3. Home page
  4. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Ferma 2019. Unde se filmează emisiunea de la Pro Tv. Povestea uluitoare a locului
  7. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  8. "Sânii mei sunt naturali.." Cristina, piti de Romania cu sâni imenşi.