Fotografia unui ou a devansat imaginea care anunța nașterea fiicei vedetei de televiziune americane Kylie Jenner

Loading...

Fotografia unui ou a devansat imaginea care anunța nașterea fiicei vedetei de televiziune americane Kylie Jenner, devenind cea mai apreciată poză de pe rețeaua de socializare online Instagram, arată platforma TMZ, potrivit Mediafax.

A fost nevoie de mai puțin de zece zile pentru ca imaginea care a adunat cele mai multe aprecieri de la înființarea rețelei de socializare online Instagram să fie devansată de poza unui ou.

Fotografia pe care Kylie Jenner a publicat-o pe 6 februarie 2018, după nașterea fiicei sale, înfățișând mâna micuței nou-născute în timp ce strânge un deget al mamei, era liderul absolut în rețea, cu peste 18 milioane de aprecieri.

Citește și: Robbie Williams îl deranjează pe vecinul său, chitaristul Jimmy Page, ascultând la maximum muzica formaţiei Black Sabbath

Asta până când un necunoscut a publicat imaginea unui ou cu explicația „Hai să stabilim un record mondial împreună și să avem cel mai apreciat mesaj de pe Instagram. Depășim recordul actual deținut de Kylie Jenner (18 milioane! Hai că se poate)”. Textul este scris de cel care gestionează contul world_record_egg (record_mondial_ou).

Citeste si:  ​Caru' cu vedete: ​Primele imagini cu Carmen Minune însărcinată; James Bond sufera de alcoolism cronic. Cum s-a ajuns la asta; Mel B a ajuns de urgență la spital cu coastele rupte! Operația a durat 3 ore

Kylie Jenner este fiica cea mică a campionului olimpic Bruce Jenner – devenit între timp femeie, Caitlyn Jenner – şi a starului de reality show Kris Jenner. Tânăra, soră vitregă a vedetei TV Kim Kardashian, este urmărită în prezent de 123 de milioane de persoane pe Instagram, în timp ce contul care a întrecut-o în ceea ce privește numărul de aprecieri per fotografie nu a trecut de 3 milioane de „followeri”.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  5. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  6. Mai este Simona Halep virgină?
  7. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  8. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…