Cancan

FOTO / Meghan Markle a dat startul modei pistruilor! O altă vedetă s-a afișat fără machiaj, lăsându-i la vedere

Loading...

De când s-a afișat la nunta regală cu un machiaj discret, care îi lăsa la vedere pistruii, Meghan Markle a devenit un adevărat etalon de frumusețe pentru toate doamnele și domnșoarele, astfel că cine avea înainte complexe legate de pistrui, acum îi etalează cu mare mândrie.

 

 
Meghan Markle adoptă mereu look-uri fresh, cu make-up natural, ce îi lasă la vedere pistruii de pe obraji și de pe nas. De când au văzut-o pe Ducesa de Sussex că se afișează așa, fără rețineri, tot mai multe fete de rând, dar și vedete din lumea întreagă își etalează pistruii fericire și unele dintre ele chiar apelează la trucuri de make-up pentru „a-și face” pistrui, pe față. În rândul celor care își expun pistruii fără rețineri a intrat și modelul celebru plus-size, Ashely Graham. Vedeta a postat pe Instagram o fotografie în care nu poartă niciun strop de machiaj, iar pistruii se văd în toată splendoarea.

Dar Ashley Graham nu este prima vedetă care face acest lucru. Din showbizul nostru, cea care a îndrăznit să-și afișeze pistruii, fără niciun strop de machiaj, a fost focoasa ispită de la „Insula Iubirii”, spynews.ro

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.