Florin Zamfirescu este în doliu. Mama actorului a murit

Loading...

Florin Zamfirescu, care anul acesta va împlini venerabila vârstă de 70 de ani, trece printr-o perioadă grea. Actorul suferă cumplit după moartea mamei sale, tanti Zizi, așa cum îi ziceau apropiații, învățătoare de profesie. Sora sa, în schimb, a găsit puterea interioară să scrie câteva rânduri despre pierderea suferită pe rețelele de socializare, acolo unde a postat și două fotografii cu mama sa, una din tinerețe și una făcută cu un an înainte de deces: „20 şi 93 de ani! Acum ea nu mai e. S-a risipit ca un nor după ploaie… mama. Mulţumesc pentru gândurile voastre…”.

Florin Zamfirescu este în doliu. Mama actorului a murit

De asemenea, un nepot de-al lui Florin Zamfirescu și de-al lui tanti Zizi a ținut să-i aducă un ultim omagiu: “Sunt norocos că te-am avut, că m-ai crescut şi învăţat primii paşi. Azi, însă, eu sunt trist, “matale” sigur eşti fericită, ai fost un OM care a realizat totul în timpurile petrecute pe acest pământ, ai prins un război mondial, ai fost cu drag de carte într-o epocă în care fetele nu mergeau la şcoală, ai trăit impunerea socialismului, ai făcut două case cu mâna goală, la propriu. Ai crescut doi copii, le-ai insuflat iubirea de cultură şi de artă, i-ai făcut artişti, ai fost soţie, mamă, ai ţinut o gospodărie întreagă, ai devenit bunică, apoi străbunică, ai spus poveşti şi te-ai bucurat de nepoţi şi strănepoţi, ai luat de la viaţă tot ce timpurile ţi-au oferit, ai fost directă şi fără ezitare, ai trăit simplu şi fără regrete, ţi-ai iubit familia şi ai fost mândră de ei toţi! O să-ţi fie bine printre ingeri! La timpul meu, sper să fiu vrednic să te regăsesc! Rămas bun!”

Sursă foto: Facebook

Citeste si:  Viorica Dăncilă: Preluarea preşedinţiei Consiliului UE e un examen pe care îl dăm în faţa Europei
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  7. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  8. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator