Florin Călinescu, mesaj după moartea gimnastei Emma Neagu

Loading...

Florin Călinescu a fost foarte impresionat de prestația Emmei Neagu, fetița de 15 ani care a dansat în emisiunea Românii au talent având un picior amputat. Juratul și-a manifestat admirația încă de atunci: „Să văd un copil în fața mea cu astfel de atitudine mi se pare dincolo de orice închipuire. Acest copil are o demnitate extrordinară”, – spunea Florin Călinescu după prestația pe scenă a Emmei Neagu.

Florin Călinescu, mesaj după moartea gimnastei Emma Neagu

Acum, vestea că Emma Neagu a pierdut lupta cu cancerul osos cu care fusese diagnosticată din 2017 l-a cutremurat, actorul postând un mesaj simplu, dar sugestiv pe contul de socializare: „Emma. Te rog să ne ierți!”, – a scris Florin Călinescu.

Emma Neagu a murit pe 7 aprilie la numai 15 ani, din cauza unui cancer osos foarte agresiv. Boala i-a fost diagnosticată în 2017, iar medicii i-au spus la momentul respectiv că îi pot salva piciorul. Însă, Emma a ales să-i fie amputat pentru a putea să danseze în continuare, deoarece, în caz contrar, ar fi trebuit să aibă o tijă de fier prin picior, aspect care, deși estetic, i-ar fi distrus visul de a dansa.

Citeste si:  Surpriză pe scena politică din Germania: Partidele conservatoare au ajuns la pace după un 2018 plin de tensiuni

Sursă foto: Instagram

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  2. Home page
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  6. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  7. A murit Edith Gonzales, una dintre cele mai cunoscute vedete de telenovele, îndrăgită de publicul din România
  8. Cutremurător! ASTROLOGUL vedetelor din ROMÂNIA lansează profeția DUREROASĂ: ‘Se va omorî... Destinul va dărâma tot din temelii’