Filiera italiană! O nouă pacientă mutilată la nas de Matthew Mode își amintește că "medicul chirurg" a intrat în sala de operație alături de un prieten, Michelle di Chirico, un dentist! "Când mi-a dat pansamentul jos, nasul meu arăta ca un şniţel bătut pe tocător"

Loading...

 • În mai 2018, la clinica Medas din București, falsul medic Matthew Mode i-a făcut femeii operație de deviație de sept, „ca să respirați bine”, iar ea a rămas cu nasul desfigurat, o pleoapă căzută şi atacuri de panică.
 • Femeia în vârstă de 60 de ani a fost, preţ de un an de zile, pacienta lui Matthew Mode.
 • Bărbatul a consultat-o şi a operat-o în mai multe clinici private din Capitală, „inclusiv în clinica Adinei Alberts, care acum spune că l-a reclamat la poliție, dar, de fapt, ei doi erau foarte apropiați!”, povestește pacienta.
 • Strâns legat de falsul medic apare un alt italian, Michelle di Chirico, dentist, dar despre care femeia spune că „se comporta în sala de operație de parcă era profesorul lui Matthew Mode”.
 • Conform legii, nu e voie ca altcineva decât echipa operatorie să intre în sală!
 • Libertatea a fost la clinica de stomatologie a lui Michelle, care se dezice de amicul său, spune că „eu am asistat la operații doar pentru că sunt un pasionat de chirurgie”.
 • Sunat de The Sun și abordat față în față de Libertatea, dentistul care a intrat în sală cu escrocul a confirmat că se pregătește să plece din România, „pentru că operez și în Italia”.
 • Filiera italiană se extinde pe zi ce trece! În afara de falsul chirurg și de dentistul care apare azi in Libertatea, Știrile TVR au arătat ieri seară încă doua nume de „specialisti” străini care practică în România, fără să fie înregistrați la Colegiul Medicilor. 
Citeste si:  Dragnea şi Iohannis au aceeaşi armă în războiul politic

Citește tot articolul AICI.

„; child = child.firstChild; js_banner.appendChild(child); let script_tag = document.createElement(‘script’); script_tag.type = ‘text/javascript’; script_tag.text = ” if (isMobileDevice() === false){cX.callQueue.push([‘invoke’, function() {googletag.cmd.push(function () {googletag.display(‘div-gpt-ad-1511194670587-14’);});}]);}”; js_banner.appendChild(script_tag); } })();
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

 1. Home page
 2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
 3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
 4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
 5. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
 6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
 7. Vrei sa faci Karaoke cu marile vedete? Afla aici cum poti deveni si tu vedeta
 8. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.