EXCLUSIV! Primele fotografii cu băiețelul Melaniei Medeleanu

Loading...

Melenia Medeleanu, în vârstă de 41 de ani, ne-a povestit despre experiența sarcinii și ne-a vorbit despre emoțiile și stările care au încercat-o în această perioadă: Se spune că e nevoie de un sat să crești un copil. Eu am avut satul înainte ca Radu să apară. Familia MagiCAMP, familia mea, cursanți, vecini și prieteni, au făcut mereu un scut în jurul meu și mi-au făcut sarcina ușoară și frumoasă. Am putut să împărtășesc cu ei și bucuriile, și nedumeririle, și spaimele mele și atunci și, mai ales, acum, când Radu nu mai e doar o părere, doar o grăunță-miracol, ci un omuleț cât se poate de adevărat, care vine la pachet cu o mulțime de provocări și fără nicio instrucțiune.

EXCLUSIV! Primele fotografii cu băiețelul Melaniei Medeleanu

Melania Medeleanu a devenit mămică în luna ianuarie a a cestui an. Fosta prezentatoare de știri ne-a mărturisit că își dorește să fie o mămică înțeleaptă și să reușească să-i insufle micuțuilui său valori morale necesare evoluței sale: Mi-aș dori ca Radu să fie în primul rând liber și responsabil. Să fie mereu cel puțin la fel de curios cum e acum. Să aibă încredere în el și în oameni. Să fie atent la cei din jur, dar să nu dea doi bani pe gura lumii. Și nu știu, zău, cum o să pot să-i transmit lucrurile astea, atâta vreme cât eu însămi mai am mult de lucru la ele. Dar sper ca Radu să fie mai înțelept decât mine și să învățăm împreună.

Melania Medeleanu, în cadrul interviului acordat în exclusivitate pentru Revista Unica, a explicat și cum a ales numele băiețelul său și care este semnificația, dar a dezvăluit și care este relația în care a rămas cu Vlad Voiculescu după ce s-au despărțit.

Citeste si:  Caru' cu vedete: Nicholas Cage se însoară a patra oară/ Florin Piersic, în lacrimi/ Dezvăluiri șocante despre logodnicul lui J.Lo

Află mai multe despre povestea magică a Melaniei Medeleanu și a băiețelului său, Radu Petru, din Revista Unica iunie 2019, la chioșcuri începând de azi, vineri, 24 mai 2019.

Vezi fotografiile cu Melania Medeleanu și Radu Petru în galeria foto de mai sus!

Foto credit: Alex Gâlmeanu. Fotografii realizate cu Huawei P30 Pro

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  7. Mai este Simona Halep virgină?
  8. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator