EXCLUSIV! Melania Medeleanu, primele declarații despre tatăl băiețelului său

Loading...

Melenia Medeleanu, 41 de ani, a născut un băiețel la începutul acestui an, după o lungă perioadă de așteptare în care doar visa la statutul de mamă, însă-l practica cu drag și emoție în cadrul proiectului MagiCamp. Îndrăgita fostă prezentatoare de știri povestește în cadrul interviului oferit exclusiv pentru Revista Unica cum a ales numele micuțului, având în vedere că pe lista sa se aflau doar nume de fetițe, dar și care este semnificația acestuia.

Melania Medeleanu este recunoscută pentru discreția de care a dat dovadă de-a lungul timpului în ceea ce privește viața sa personală. Aceasta a fost căsătorită cu Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, însă după patru ani de mariaj, în 2006, aceștia au divorțat, iar apoi s-a bucurat în taină de o poveste de dragoste cu politicianul Vlad Voiculescu, despre relația actuală dintre ei, Melania vorbind, de asemenea, în interviul pentru Revista Unica. Ei bine, iată că, deși nu-și dorește să dea prea multe detalii despre bărbatul care-i este alături și, totodată, este tatăl băiețelului său, Melania ne-a dezvăluit că este un om bun. În plus, zâmbind complice și fără a-i dezvălui identitatea ne-a spus, mai în glumă, mai în serios, că nu a primit acceptul: „Că e un om bun. Mai mult n-am primit dezlegare să dezvălui.”

Află mai multe despre povestea magică a Melaniei Medeleanu și a băiețelului său, Radu Petru, din Revista Unica iunie 2019, la chioșcuri începând de azi, vineri, 24 mai 2019.

Citeste si:  VIDEO Una dintre cele mai mari vedete apreciate de femei A MURIT, la numai 54 de ani: A vizitat România, iar doctorii i-au găsit CANCER ovarian

Vezi primele fotografii cu Melania Medeleanu și Radu Petru în galeria foto de mai sus!

Foto credit: Alex Gâlmeanu. Fotografii realizate cu Huawei P30 Pro

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  3. Home page
  4. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  5. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  7. Brigitte Năstase, eliminată din Ferma! Vedeta a pierdut duelul cu Otniela
  8. HOROSCOP CHINEZESC 2019 Dragnea, Iohannis și Tăriceanu