Emisiunea "Puterea dragostei" prezentată de Andreea Mantea începe pe 19 noiembrie. Cum arată casele concurenţilor

Loading...

Doar câteva zile ne mai despart de marea premieră a show-ului matrimonial Puterea Dragoste’, emisiunea în care 6 băieți și 6 fete se află în căutarea iubirii adevărate.  S-a dat start filmărilor și iată și primele imagini din casă în care vor locui cei 6 bărbați aflați în căutarea sufletului pereche.

Imagini in exclusivitate din casa baietilor de la Puterea Dragostei’

Amplasata în inima orașului Istanbul, spațioasă, viu colorată, complet echipată, de la livingul generos și până la bucătăria unde băieții își vor etala abilitățile culinare, acesta este casă în care cei 6 băieți vor conviețui și unde își vor petrece majoritatea timpului, atunci când nu se află în Casă Puterea Dragostei, alături de fete. Fetele și băieții locuiesc în case separate, ei putând petrece doar  8 ore pe zi împreună în Casă Puterea Dragostei.

„Băieții mi s-au părut foarte nerăbdători să le cunoască pe fete! Încă de la prima mea vizită în casă băieților, emoționați, aceștia mi-au mărturisit că visează la dragostea adevărată, chiar dacă unii dintre ei au avut parte și de unele dezamăgiri. Voi fi alături de ei pe tot parcursul lor în acest show sută la sută real‘, a spus Andreea Mantea.

Citeste si:  Fifor a găsit sursa care, după părerea lui, îl dezinformează pe Juncker

Cum arata casa fetelor de la „Puterea Dragostei’?

Spațioasă, viu colorată, cu multe locuri de relaxare, casă fetelor se va dezvălui în totalitate telespectatorilor, începând de luni, de la ora 10:00, când Andreea Mantea va da startul emisiunii Puterea Dragostei’, la Kanal D.

Andreea Mantea a oferit câteva indicii prețioase despre fetele și despre casă în care vor locui acestea, pe parcursul show-ului cu povești de dragoste sută la sută autentice.

Fetele sunt foarte frumoase, sensibile și la fel că și băieții, au venit aici, la , cu dorința de a-și găși iubirea. Mă bucur tare mult că le-am cunoscut și de abia aștept să fiu alături de ele și de băieți, pe parcursul acestei minunate experiențe’, a spus Andreea Mantea.

Foto: PR

 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Anda Ruga beata crita in club
  2. Home page
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE
  6. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  7. O zi din viata unei Mame - Merita citit.
  8. Horoscop politic 2019. Ce spun astrele despre Iohannis, Dragnea şi Dăncilă şi cine va avea un început de an dezastruos