Ele sunt vedetele care au trecut prin abuzuri sexuale! Vor trăi toată viața cu drama pe umeri

Loading...

Te uiți la ele și consideri că au o viață perfectă, în care nimeni nu și-a pus vreodată vreo amprentă într-un mod negativ și le invidiezi pentru asta. Cu toate acestea, aparențele înșală, iar vedete precum Lady Gaga, Jane Fonda și Oprah Winfrey au trecut prin clipe de coșmar, căci au fost abuzate sexual.

 

Lady Gaga a povestit în presa internațională că la vârsta de 19 ani a fost abuzată sexual de către un producător muzical ce avea cu 20 de ani mai mult decât ea.

Pe de altă parte, în rândul vedetelor abuzate sexual intră și faimoasa Jane Fonda, care a avut puterea să recunoască faptul că pe când era doar o copilă, a fost violată cu brutalitate. „ Am fost violată, am fost agresată sexual în copilărie şi apoi, la maturitate, am fost concediată din simplul motiv că am refuzat să mă culc cu şeful meu. Iar eu m-am blamat întotdeauna pentru că n-am spus sau n-am făcut ceea ce trebuia la momentul potrivit” povestea, într-un interviu acordat în anul 2017, Jane Fonda.

Citeste si:  Tratamentul SALVATOR pentru boala care a răpus numeroase vedete

Ultima, dar nu cea din urmă vedetă care a fost abuzată sexual este Oprah Winfrey. Aceasta a fost violată de o rudă, pe când avea numai 9 anișori. spynews.ro

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  7. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  8. Mai este Simona Halep virgină?