Ea e prima concurentă din echipa lui chef Scărlătescu! S-a dat cuțitul de aur, în ediția a treia "Chefi la cuțite"

Loading...

Surprize memorabile, reguli noi, dar și povești impresionante, asta a adus în fața telespectatorilor ediția cu numărul 3 „Chefi la cuțite” din sezonul 6. Concurenți unul și unul, vedete, sosii de vedete, campioane mondiale de 92 de ani, dar și primul nume din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, căci acesta a oferit cuțitul de aur unei concurente. 

Seara a început în forță cu o concurentă pentru care bucătăria n-a fost dintotdeauna vreo pasiune. Însă pe măsură ce a descoperit-o, nu s-a mai putut desprinde și, mai mult, a făcut din ea meseria de zi cu zi. Irina Felicia Duruc s-a prezentat în fața chefilor cu un preparat inedit: calamari umpluți cu pește și parmezan, dar mai ales cu speranța că ceea ce a gătit va fi pe placul celor trei temuți jurați.

Încă o amuletă bonus în concurs. Câștigător: Chef Sorin Bontea

„Ai dreptul să blochezi un concurent din echipele adverse pe jumătate din durata unei probe”, este beneficiul care îl va primi chef Sorin Bontea, câștigătorul celei de-a treia amuletă bonus.

Ea e prima concurentă din echipa lui chef Scărlătescu! S-a dat cuțitul de aur, în ediția a treia "Chefi la cuțite" 2

Chef Antonio Passarelli a fost invitatul special al ediției, dar și cel care i-a jurizat pe cei trei jurați de la „Chefi la cuțite”.

Robert Massong a gătit pentru cei trei chefi o rețetă specială: Risotto cu fructe de mare cu curcuma, iar după ce cele trei farfurii au ajuns la masa jurizării, emoțiile au crescut pentru concurentul din Timișoara.

Citeste si:  Alianță șoc în viața politică din România

Dar ce să vezi? După ce intră în platou, face cunoștință cu chefii și primește clasica întrebare: În echipa cărui chef ai vrea să mergi?, Robert Massong are o reacție de zile mari.

Robert vrea la Bontea și explică și de ce. Pentru că toate femeile trag la chef Scărlătescu, concurentul nu vrea să fie sub nicio formă sub tutela lui.  „Nu vreau să fiu sub tutela ta pentru că toate babele sunt înnebunite după tine”. Hahaaaa! 

Mihaela Tudor a lucrat în Irak ca ajutor de bucătar: „În spatele meu, la 100 de metri, a fost un atentat cu bombă. Erau mâini și picioare sfârtecate”, povestește concurenta care, din păcate, n-a reușit să-i impresioneze pe chefi.

Și Marius Greab a primit o nouă șansă de la Chefi, asta după ce în sezonul patru n-a reușit să-o convingă: „Prima dată m-am bazat mai mult pe aspect, nu pe gust”. A primit trei cuțite și posibilitatea să facă parte din una dintre cele trei echipe.

Maria Burlacu, primul nume din echipa lui Cătălin Scărlătescu: I-a oferit cuțitul de aur! 

La cei 37 de ani, Maria Burlacu a venit la „Chefi la cuțite” cu o mare dorință. Concurenta își dorește să fie singura femeie din echipele acestui sezon, pentru a avea ocazia să se lupte doar cu bărbați.

Citeste si:  Caru' cu vedete: Nicholas Cage se însoară a patra oară/ Florin Piersic, în lacrimi/ Dezvăluiri șocante despre logodnicul lui J.Lo

Ea e prima concurentă din echipa lui chef Scărlătescu! S-a dat cuțitul de aur, în ediția a treia "Chefi la cuțite" 3

Sigură pe ea și pe calitățile sale, Maria Burlacu aduce în fața chefilor, la masa de jurizare, mușchiuleț de porc cu sos curry și piure cu trufe.  Ei bine, Maria Burlacu primește cuțitul de aur și merge direct în echipa lui chef Scărlătescu! 

Surpriză uriașă! Doi de Țociu, față în față, în platoul chefilor

Romică? Nuu, Vasile! Vasile Roșu este viceprimarul orașului Broșteni, iar asemănarea sa evidentă cu Romică Țociu l-a adus, de foarte multe ori, în postura de a da sute de autografe în locul actorului. 

Ea e prima concurentă din echipa lui chef Scărlătescu! S-a dat cuțitul de aur, în ediția a treia "Chefi la cuțite" 4

Din pasiunea sa pentru gătit, Vasile Roșu vine la ”Chefi la cuțite” pregătit să-i impresioneze pe chefi, nu prin aspectul său de sosie a lui Romică Țociu, ci prin preparatul pe care îl pune în farfurii: Mâncare de hribi cu jântuit la ceaun și, desigur, îi cucerește pe chefi.

Poate cel mai emoționant, dar și amuzant moment al serii: Tanti Elena, 92 de ani, campioană mondială

Elena Pagu are 92 de ani și este campioană mondială la marșuri. Povestea sa de viață este absolut impresionantă, iar admirația ei pentru chef Scărlătescu este extrem de mare. Elena Pagu este cea mai în vârstă concurentă din show. Dar povestea incredibilă a lui tanti Elena  începe imediat după momentul pensionării, atunci când a început să facă mișcare pentru a scăpa de un sindrom depresiv.

Citeste si:  Orban îşi extinde tentaculele politice în Balcani ajutat de aliaţii oligarhi

Ea e prima concurentă din echipa lui chef Scărlătescu! S-a dat cuțitul de aur, în ediția a treia "Chefi la cuțite" 5

La „Chefi la cuțite” a venit din simpatie pentru chef Scărlătescu. A pregătit pentru jurați savarine, dar în ciuda faptului că acest desert este preferatul lui chef Bontea, tanti Elena are alt favorit printre cei trei, pe Scărlătescu. Din acest motiv, farfuria lui Cătălin a fost diferită de celelalte două.

Seara s-a încheiat în hohote de râs, căci în platoul chefilor și-a făcut apariția și adevăratul Romică Țociu care, surpriză, gătește și des și bine. A făcut limbă cu măsline si praz, a luat trei cuțite, a zis și-un banc cu soicile lui Scărlătescu și totul a fost ca la carte.

Marți, de la 20 fix, la Antena 1, spectacolul culinar continuă cu alte noi surprize, povești de viață, concurenți talentați și multe farfurii spectaculoase! 

 


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi ! 


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Mai este Simona Halep virgină?
  3. Home page
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  6. Multumesc Klaus Iohannis pentru cadoul de 19 miliarde de euro
  7. "Sânii mei sunt naturali.." Cristina, piti de Romania cu sâni imenşi.
  8. Cine sunt vedetele care participă în show-ul „Scena misterelor“, prezentat de Dan Negru şi Romică Ţociu FOTO