Dj Wanda, primele declarații despre noul iubit

Loading...

Dj Wanda are o relație se foarte puțin timp, mai exact, după spusele vedetei, cei doi sunt împreună de doar o săptămână, iar noul său iubit are origini străine, însă a venit în România pentru a o întâlni: „Nu prea pot să-ţi spun că nu ştiu acum dacă o să fie, ce o să fie. Nu contează foarte mult de unde e. Contează să fie chimie. Nici nu mă interesează de unde e. Trebuie să zici ceva în engleză ca să te înţeleagă”, – a dezvăluit artista.

Cât despre calitățile care au atras-o la noul său iubit, Dj Wanda a spus: „Trebuie să mă impresionezi. Nu-mi mai trebuie nici gentuţa, nici călătorii, pentru că eu călătoresc de mică. Contează foarte mult să mă susţină, să-mi fie alături.  Încearcă să fie cu un pas înaintea mea. Să mergem unde trebuie, în locuri unde pot și eu să mânânc”. – a mai spus DJ Wanda.

Dj Wanda s-a confruntat anul trecut cu o problemă seriosă de sănătate. Bruneta a fost diagnosticată cu o boală inflamatorie intestinală, numită boala Crohn, care-i poate afecta întregul sistem digestiv, iar acum este foarte atentă la ce mănâncă pentru a o ține sub control.

Citeste si:  Caru' cu vedete: Brigitte Năstase, despre relaţia cu Ilie Năstase: „M-am operat pentru a nu mai fi înşelată“; Răzvan Fodor, cuplat cu Lidia Buble: „A aflat și nevasta mea”; Lidia Buble, anunț pe Facebook. “Da, dragii mei, sunt însărcinată!”

Citește și – Cosmina Păsărin este singură: „Nu mai am o relație de doi ani”

Citește și – Andreea Antonescu, nevoită să se mute în SUA și să se despartă de fiica sa

Sursă foto: Instagram

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Mai este Simona Halep virgină?
  5. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  6. Anda Ruga beata crita in club
  7. Cine sunt vedetele care participă în show-ul „Scena misterelor“, prezentat de Dan Negru şi Romică Ţociu FOTO
  8. O zi din viata unei Mame - Merita citit.