DJ Wanda face cursuri de desen la Londra

Loading...

DJ Wanda, mutată de curând la Londra împreună cu iubitul ei, Karl, a început anul dând curs unei pasiuni mai vechi: s-a înscris la un curs de desen, prin care își perfecționează inclusiv tehnica de realizare a tatuajelor.

DJ Wanda ia lecții de desen în fiecare zi de miercuri, timp de trei ore: “La începutul lunii m-am încris la cursuri de pictură și desen, unde merg în fiecare zi de miercuri. Cursurile durează 4 luni, iar la final va trebui să prezint o creație originală, la scară mare, folosind tehnicile predate în toată această perioadă. Sunt interesată mai mult tehnica desenului, pe care pot să o aplic ulterior în salonul meu de tatuaje”, – a transmis DJ Wanda.

Dj Wanda

DJ Wanda, pasionată de acest domeniu, nu se limitează doar la orele petrecute la cursuri, ci și-a amenajat și propriul colț creativ în casa în locuiește în Londra: “Acasă am amenajat propriul meu spațiu în care desenez. Mi-am cumpărat toate ustensilele și consumabilele necesare pentru a continua acasă ceea ce mi se predă la cursuri. Sunt foarte încântată de tot. Întotdeauna am căutat să mă perfecționez în tot ceea ce fac. Îmi va ajuta mult inclusiv la salonul de tatuaje. A realiza un tatuaj reprezintă o muncă dublă: trebuie să fii foarte bun la desen și să știi în același timp și tehnica de a-l aplica pe piele  Îmi doresc să organizez o expoziție peste câteva luni”, – a adaugat DJ Wanda.

Citeste si:  VIDEO Neil Young, Miley Cyrus, Gerard Butler și alte vedete și-au pierdut casele în incendiul din California

Dj Wanda

 DJ Wanda și Karl, după jumătate de an de relație și având planuri de nuntă în acest an, locuiesc acum împreună într-o casă luxoasă situată în Primrose Hill, unul dintre cele mai exclusiviste cartiere din Londra. Gwen Stefani și faimosul chef Jamie Oliver sunt vecinii lor, iar de pe terasă se vede și casa actorului Richard Gere. Vedeta își împarte acum timpul între Londra și București, aceasta stând în țară cel puțin o săptămână pe lună.

Sursă foto: PR

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  3. Home page
  4. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  5. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  7. Au apărut 3 noi filmări din noaptea incendiului din Colectiv.
  8. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate