DJ Wanda a fost cerută în căsătorie – Portal MyTex – știri Brașov

Loading...

‘;},onComplete:function(responseText){$(‘captchaImage’).innerHTML=responseText;}}).send();}

  • Apreciez !Nu-mi place !

 

Lucrez...

 


Lucrez...

 

DJ Wanda a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Karl, pe o plajă din Malibu, unde se aflau în vacanţă.

Recrutare Autoliv Brasov

Vedeta a fost în Los Angeles cu prilejul zilei sale de naştere, iar cererea în căsătorie, însoţită de un inel de logodnă cu rubin, a venit numai bine. „Am spus DA și sunt cea mai fericită. A fost cel mai frumos moment trăit vreodată. A fost locul perfect și momentul perfect!”, a declarat vedeta.

Karl a ales cu grijă inelul de logodnă, știind că Wandei îi plac rubinele. „Iubesc semnificația lor. Sunt un simbol al pasiunii, al protecției și prosperitătii”, a spus DJ Wanda.

DJ Wanda, care tocmai a împlinit 43 de ani, este într-o relaţie cu Karl de aproape un an şi locuiesc în Londra.

Bucuroasă că a fost cerută în căsătorie, ea a împărtășit vestea și cu prietenii săi virtuali, prin următorul mesaj postat pe pagina ei de socializare: „Am pendulat până acum fără țintă, cu multe interese dar fără culori pe pânza vieții. Acum știu unde duce drumul meu și sunt foarte fericită. Am primit cel mai de neprețuit dar la care am visat dintotdeauna: iubirea. Pe plajă, în Malibu, Karl și-a dorit ca iubirea noastră să devină și mai puternică”.

Citeste si:  Caru' cu vedete: Elvis Presley s-a culcat cu fete de 14 ani. A avut o viață sexuală scandaloasă; Chris Martin și Dakota Johnson se vor logodi în curând; Cine este și cu ce se ocupă soțul Mirelei Vaida

DJ Wanda si Karl s-au cunoscut vara trecuta, prin intermediul unui prieten comun. Karl este australian, însă locuiește în Londra de 17 ani, oraș unde a dezvoltat cu succes afaceri în domeniul construcților.

Cei doi s-au mutat împreună într-un cartier select, unde au case și vedete precum Richard Gere, Gwen Stefani și Jamie Oliver. Wanda este studentă la cea mai apreciată academie de tatuaje, UK Official Tattoo Academy, din Essex, avându-l ca mentor pe celebrul Alan Paul Lofts, unul din cei mai renumiți profesori de tatuaj din lume.

 


Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  3. Home page
  4. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  5. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  6. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  7. Imaginile surprinse într-un hotel din Mamaia. Planul unor turiști ca să economisească bani: Mirosea ca la mama acasă
  8. Cutremurător! ASTROLOGUL vedetelor din ROMÂNIA lansează profeția DUREROASĂ: ‘Se va omorî... Destinul va dărâma tot din temelii’