Cancan

Din păcate medicii au făcut anunţul trist: E vorba de cunoscuta vedetă Andreea Marin, zâna surprizelor…

Loading...

Andreea Marin se confruntă cu reale probleme de sănătate. Starea  a vedetei este şubredă, iar tocmai din această cauză a ajuns de urgenţă la spital.

Cunoscuta prezentatoare TV a fost supusă unor analize amănunţire, iar rezultatele nu au fost deloc unele liniştitoare, ba din contră. Inima vedetei este în pericol, aşa că aceasta are nevoie de o pauză de la activităţie zilnice solicitante, potrivit cancan.ro. 

Într-o postare pe pagina sa de Facebook în care îi anunţă pe fani de investigaţiile medicale la care a fost supusă, Andreea Marin a scris că se îndepărtează de ritmul alert al vieţii cotidiene pentru a reveni în pielea ei: „Oameni dragi, zilele astea sunt un roboțel cablat prin multe fire, agățate permanent de corpul meu și conectate la un aparat prietenos, menit să-mi monitorizeze inima. Mi-ați tot dat emoții în ultimii 25 de ani, dar știu, știu, și eu vouă… așa că voi sta liniștită și nu vă speriați că nu mă găsiți la telefon, mail sau … la ușă, iau o binemeritată pauză până redevin om normal”. 

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.