Cancan

Dieta-minune cu care a slăbit Iuliana Marciuc

Loading...

Vedeta de televiziune a slăbit spectaculos cu un regim și un stil de viață care îmbină alimentația sănătoasă cu sportul. Inspirație i-a fost mama unui coleg de-ai fiului său. Care este dieta-minune cu care a slăbit Iuliana Marciuc?

Vedeta a oferit detalii într-un interviu pe care l-a acordat cotidianului Libertatea. Secretul dietei este unul foarte simplu: cele trei mese principale ale zilei sunt identice.

„Antrenamentele de sală combină tot felul de exerciții cu muzica, într-un ritm alert și o atmosferă de club. Mănânc trei mese pe zi, cu farfurii identice, o proteină cât palma mea, legume și grăsimi cât pumnul meu, iar în zilele de antrenament pot adăuga carbohidrați, adică orez, paste, pâine, cartofi, cât căușul palmei mele. Doi litri de apă pe zi, fără cafea, oricum nu beam, fără alcool, din care oricum beam doar câte un pahar la cină, un rose; l-am eliminat. Și fără lactate. În a doua săptămână am introdus puțin lapte, brânză’, a explicat vedeta TV.

Adrian Enache ține pasul cu ea

Și partenerul de viață al Iulianei Marciuc este preocupat de sănătate și de un aspect fizic impecabil, de aceea, la rândul lui, are un program zilnic în care sportul este la loc de cinste. Astfel, artistul compensează faptul că nu a adoptat niciun regim alimentar și că, mai mult, se înfruptă de foarte multe ori din alimente pe care pe care mulți nutriționiști le interzic.

„El merge de mai multe ori la sală decât mine, cam de patru ori. Stă vreo două-trei ore, când îi permite timpul. Iar să nu mănânce dulciuri nu am să-l conving niciodată! Cum cafeaua o bea fără zahăr, are și cu o mică prăjiturică lângă’, a mai spus Iuliana pentru Libertatea.

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.