Cancan

Dieta lui Mariah Carey. Cum a slăbit vedeta fără mari eforturi

Loading...

A fost ani de zile considerată, pe bună dreptate, diva supremă. După ce a luat în greutate, însă, peste 20 de kilograme, artista a fost rapid detronată. Și-a pus ambiția și, destul de repede și mai ales fără prea mult efort, a slăbit considerabil. Care este dieta lui Mariah Carey?

Mariah a urmat programul cu strictețe: „Mănâncă foarte sănătos. Nu mai ronțăie prostii și dulciuri. În schimb, mănâncă foarte multe legume organice, carne și pește și a tăiat din produsele procesate și carbohidrați. În plus, Mariah are grijă și la cantitatea porțiilor. Mănâncă mult mai încet și știe când s-a săturat și când e timpul să se oprească’, a spus o sursă pentru publicația Hollywood Life.

Și, de când s-a apucat de dietă, rezultatul e un real succes, mai ales că a devenit și mai activă fizic.

„Nu e numai corpul lui Mariah care a beneficiat, ci are și mult mai multă energie și se simte ca la 20 de ani din nou! Nu a fost niciodată un fan al sălii de sport, dar mereu s-a ambiționat să meargă la o plimbare scurtă pe zi, chiar dacă se întâmpla pe bandă. Și încearcă să-și pună în program câte o sesiune de înot și aerobic în apă’, a adăugat aceeași sursă.

Dar mai există un truc pentru a-și menține silueta, un truc vechi, dar la care puțini s-ar gândi: sexul. Conform sursei citate, Mariah Carey ‘adoră să facă amor’

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.