DIETA Adrianei Bahmuțeanu. Vedeta TV a slăbit 24 de kilograme cu un regim special

Loading...

Adriana Bahmuțeanu este o clientă veche a curelor de slăbire, însă toate dietele pe care le-a ținut până acum au avut efectul yo-yo și kilogramele s-au întors în număr mai mare pe trupul vedetei TV. La un moment dat, Bahmu s-a și înfometat, dar a realizat repede că aceasta nu este varianta bună.

Pentru a topi kilogramele suplimentare, Adriana a uitat de pâine albă şi are voie doar pâine specială, din semințe şi care nu îngrașă.

Bahmu recunoaște că mereu a fost o gurmandă, însă a înlocuit mezelurile şi telemeaua cu alimente sărace în calorii.

Eu m-am îngrăşat pentru că în cinci ani am avut trei sarcini una după alta, în care nu m-am abţinut de la mâncare. Te îngraşă orice sarcină, evident, însă mă bucur că sunt aşa acum. Mi-am schimbat modul de viaţă, am un regim care se bazează pe indice glicemic scăzut. E un mod de viaţă, de fapt, nu un regim. Poţi să mănânci cât vrei, dar trebuie să ştii cum să asociezi felurile de mâncare între ele’, a spus Adriana Bahmuţeanu, în urmă cu doi ani.

Citeste si:  Înghesuială cum nu s-a mai văzut la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. Lumea s-a urcat pe garduri și la ferestre

A ajuns la 63 de kg, dar nu face sport

Bahmu nu este o fire sportivă, însă nici genul care să stea pe scaun toată ziua. ‘M-am apucat să consum doar hrană pe bază de legume, după ce m-am simțit rău. Mă mișcăm greu, eram umflată și am zis ‘stop’. Mănânc multe verdețuri, salate, și pot să spun că am avut noroc și cuu faptul că nu prea îmi plăceau dulciurile.

Când merg cu prietenii la grătar, sfârâie carnea lângă mine, însă eu prefer tot legumele mele. Am ajuns la 63 de kilograme, atât am acum. Nu fac sport, dar alerg toată ziua, cu muncă, după copii, acasă. Nu am timp să merg la sală și nici la saloanele de înfrumuseţare. Mai fac câteodată masaj’, a declarat fosta soție a lui Silviu Prigoană.

„Slăbitul ţine de alimentaţie!’

S-a crezut, la un moment dat, că în spatele transformării Adrianei se află o operație la stomac, însă vedeta TV a infirmat zvonurile.

Citeste si:  DJ Wanda face cursuri de desen la Londra

„Slăbitul ţine de alimentaţie. Nu m-am operat la stomac. Eu de trei ani nu mai mănânc deloc carne. Sunt vegetariană şi mai nou rawvegan. Mă simţeam rău, eram umflată, mi se umfla gâtul şi nu ştiam de ce. N-a ştiut nimeni ce am şi la un moment dat am citit o carte şi am spus gata.

Mai mănânc peşte, fructe de mare, consum lactate, ouă, ciuperci. Ciuperca înlocuieşte foarte bine carnea şi sunt foarte gustoase şi sănătoase. Când am renunţat la carne m-am simţit foarte bine.’, a mărturisit Adriana Bahmuţeanu la un post tv.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  5. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  6. Mai este Simona Halep virgină?
  7. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  8. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…