Cancan

Declarație revoltătoare! O vedetă întreținea relații intime de la 14 ani


O arhicunoscută vedetă internațională Rita Ora, iși lansează zilele acestea o carte autobiografică intitulată sugestiv Hot Right Now-prin intermediul căreia va da publicității un trecut erotic destul de tumultos, presărat cu episoade lipsite de orice prejudecăți. Potrivit revistei Perfecte.ro, cântăreața a dezvăluit  într-o manieră revoltătoare pentru așteptările fanelor și fanilor săi prima sa aventură carnală în care a făcut dragoste deși era o minoră de doar 14 ani, cu un bărbat în vârstă de 26 de ani. Din motive lesne de înțeles, vedeta nu a vrut să facă cunsocut numele real al celui care a făcut-o să nu mai fie virgină la o vârstă în care era vorba mai degrabă de o aventură riscantă, cu iz de abuz.

 

Invitata mai multor emisiuni televizate, Rita Ora a fost chestionată dacă ralizează că aventura sa erotică nu a fost de fapt un abuz sexual vădit dată fiind vârsta sa deosebit de precoce. Intimidată de întrebare aceasta a afirmat că a consimțit acestă relație neputând fi vorba nicidecum de molestare sexuală, ci de o plăcere pasageră, o partidă de dragoste care însă a lăsat răni adânci în evoluția vieții sale sexuale.

Vedetele au avut o viață sexuală aprigă

Rita Ora a mai specificat pentru fanii săi, că nu poate fi niciun moment vorba de o agresiune cu caracter sexual, deoarece aventura sa intimă cu acest bărbat matur demonstra o maturitate și o manifestare a sexualității ei precoce așa cum i-a fost și cariera de cântăreață.

 

Printre alte vedete internaționale care și-au început aventurile sexuale precoce se mai numără și celebra Kylie Jenner care la doar 17 ani întreținea relații intime cu binecunoscutul Tyga care vaea la acea vreme 24 de ani. O altă relație controversată a avut și celebra Khloe Kardasian, care a recunsocut cu dezinvoltură că încă de la 16 ani se culca cu cine prindea, adică cu tipii mult mai mari ca ea din dorința de a se distra.

 

Această declarație a șifonat ceva din celebritatea și demnitatea surorilor Kardashian, și ca atare va deveni un subiect destul de spinos pentru tabloidele care nu au preluat încă întreg conținutul declarațiilor acestor vedete.

Originally posted 2015-11-03 00:51:05.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.