Cancan

Declarația Mirelei Banias de la “Insula Iubirii”, după ce s-a spus că e însărcinată: “Suntem pregătiți”

Loading...

Mirela Banias, una dintre concurentele care s-au remarcat în cel mai nou sezon de la “Insula Iubirii”, s-a fotografiat într-o ipostază preferată de multe femei atunci când dau minunata veste că vor deveni mămici. Astfel, nu a trecut mult timp și mulți dintre susținătorii brunetei au tras concluzia că este însărcinată. După ore întregi de tăcere, vedeta din marea familie de la Antena 1 a reacționat pe o rețea de socializare, unde a transmis două mesaje.

Citește și: Ispitele s-au întors de pe ”Insula iubirii” și s-au făcut ”pachet” la BOA cu votcă și whisky!

Mirela Banias de la “Insula Iubirii” și-a pus pe jar fanii cu declarația făcută după ce s-a spus că ar fi însărcinată

După ce a aflat că au apărut zvonuri care anunță că ar fi însărcinată, Mirela Banias a distribuit o poză făcută la un articol apărut recent, iar pe el a scris două mesaje în limba engleză, respectiv: “Coming soon” și “We are ready”, care se traduc: “În curând”/“Suntem pregătiți”. Concurenta de la “Temptation Island – Insula Iubirii” l-a etichetat și pe ispita Mircea de care s-a apropiat extrem de mult în timpul show-ului și a pus un emoticon care ilustrează pe cineva care râde cu lacrimi. Astfel, focoasa brunetă nu a lămurit această situație, iar fanii sunt în continuare împărțiți în două tabere: unii cred că ar fi însărcinată, alții, că este doar o glumă.

Vă reamintim că Mirela Banias a acceptat provocarea din Thailanda la insistențele lui Ionuț Gojman, bărbatul iubit cu care s-a prezentat la castingul emisiunii “Insula Iubirii”.

Citește și: Mirela Banias de la “Insula Iubirii”, mărturii înfiorătoare: “Tatăl lui a murit spânzurandu-se”. Legătura neștiută dintre brunetă și un criminal în serie

Mirela Banias de la “Insula Iubirii”, pe mâinile esteticianului

La începutul acestei luni, Mirela Banias, una dintre participantele de la “Temptation Island – Insula Iubirii”, s-a lăsat pe mâna unor medici esteticieni, care “i-au tunat” fața.

“(…) micile imperfecțiuni mi-au fost tratate cu multă grijă și cu mult profesionalism. Mi-am corectat pomeții, cearcănele, sprâncenele și șanțurile nazale și acum mă simt cel puțin cu 5 ani mai tânără” este mesajul transmis de Mirela Banias când a postat pe Facebook colajul de mai jos.

Declarația Mirelei Banias de la “Insula Iubirii”, după ce s-a spus că e însărcinată: “Suntem pregătiți” 1
Mirela Banias de la “Insula Iubirii” și-a făcut mai multe intervenții estetice. Sursa foto: Facebook

 

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.