Cancan

Cutremurător! ASTROLOGUL vedetelor din ROMÂNIA lansează profeția DUREROASĂ: ‘Se va omorî… Destinul va dărâma tot din temelii’

Loading...

Astrologul Ioan Burculeţ lansează profeții dureroase pentru viața politică din România!    

”Destinul va veni şi va dărâma tot din temelii, mă refer nu la cutremur, desi va fi şi el până la final de an… fac referire la situaţia politică”, a declarat Ioan Burculeţ.

De altfel, într-un articol de pe blogul lui, în care vorbea despre previziunile pentru anul 2018 şi începutul anului viitor, astrologul scria despre schimbarea clasei politice până la finalul acestui an, scrie wowbiz.ro.

” Suflul unei explozii care va lovi pavelele şi va fi resimţită în toată ţara veche, cea a olarului (n.r. România), va ridica lumea adormită în picioare şi se va reinstaura liniştea. O femeie va fi prinsă când va fi gata de fugă şi un bărbat care se va omorî, după ce un om asemănător lui la caracter şi care a lovit lumea asuprită, va fi îngropat la un cimitir renumit. Doi mari lideri de aici, ţara olarilor, care au dus “robii” în pierire vor fi înmormântaţi. Înainte de a fugi, el ca un câine atacat va privi înapoi, însă nu va mai avea scăpare şi se va înţepa cu propriul ac”, a scris Ioan Burculeţ pe blogul său.

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.