Cum arată tortul de nuntă al Prințesei Eugenie

Loading...

Prințesa Eugenie a Marii Britanii se căsătorește azi cu Jack Brooksbank, aceasta fiind cea de-a doua nuntă de importanță națională din Regat. Așa cum era de așteptat, detaliile de culise ale evenimentului sunt cele mai așteptate de către toată lumea. Unul dintre ele este legat de tortul miresei. Așadar, cum arată tortul de nuntă al Prințesei Eugenie?

Prințesa Eugenie a ales un designer cofetar din Londra, pe Sohpie Cabot care a creat  un tort cucatifea roșie și ciocolată, „un tort tradițional, cu un simț modern’.

‘Cu deosebită încântare sunt îndreptățită să vă anunț că eu voi fi cea care va realizat tortul de nuntă al Prințesei Eugenie și Jack Brooksbank. A fost cel mai mare secret pe care a trebuit să îl păstrez vreodată! Sunt încântată și onorată că am fost aleasă să creez ceva atât de special și unic pentru acest cuplu minunat’, anunța Sophie cu puțin timp în urmă.

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank se căsătoresc azi

800 de invitați sunt așteptatți să participe azi la nunta Peințesei Eugenie cu Jack Brooksbank. Printre invitați se află, pe lângă membri familiei regale, și câteva celebrități, precum cântăreața Ellie Goulding, modelul Cara Delevingne și copiii lui Sir Richard Branson, Holly și Sam.

Citeste si:  Victor Ponta, atac dur la adresa Vioricăi Dăncilă: Se exprimă în română mai rău decât un elev de gimnaziu

Regina și-a dat binecuvântarea pentru căsătoria celor doi anul trecut, în timpul petrecerii date la Balmoral, cu ocazia aniversării prințului Harry. Jack a cerut-o în căsătorie pe Eugenie în luna ianuarie a acestui an, în timpul unei vacanțe în Nicaragua. Cei doi se aflau pe malul unui lac de la poalele unui vulcan, iar omul de afaceri a ales să-i pună iubitei sale marea întrebare în timp ce apusul soarelui se reflecta în apă.

Eugenie și Jack se căsătoresc la St. George Chapel de la Castelul Windsor, același loc în care s-a căsătorit și prințul Harry cu Meghan Markle. Ceremonia începe la ora locală 11.00 (n.r. – 13.00 ora României). După ceremonie, proaspeții soți, vor merge cu caleașca prin Windsor, dar nu vor străbate tot orășelul, așa cum au făcut Harry și Meghan în mai.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  4. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  5. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  6. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  7. Mai este Simona Halep virgină?
  8. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna