Cum arată Mirela Vaida în luna a 9-a de sarcină. Vrea și al patrulea copil!

Loading...

Deși este în luna a 9-a de sarcină, Mirela Vaida este cât se poate de activă profesional. Vedeta a susținut de curând ultimul concert de dinainte de a naște. Iată cât de bine arată Mirela Vaida!

Cum arată Mirela Vaida în luna a 9-a de sarcină. Vrea și al patrulea copil! 1

Mirela Vaida a intrat în luna a 9-a de sarcină.

În luna a 8-a, Mirela Vaida era pe scenă și concura pentru Eurovision, iar fanii ei s-au gândit atunci că, până va naște, aceasta va fi ultima sa apariție. Iată însă că vedeta este în continuare activă și a susținut un concert chiar și în luna a 9-a de sarcină! Ulterior, vedeta a postat pe Instagram un mesaj pentru fanii ei, alături de o fotografie de pe scenă, anunțându-i că se vor despărți… pentru o vreme: Într-o sală plină, cu un public excelent, în această seară am cântat într-un ultim spectacol înainte de a naște!! Și așa am intrat în luna a 9-a!! Și în concediu prenatal! ? Abia aștept să revin pe scenă! Mulțumesc publicului care m-a aplaudat minute în șir!! Îmi va fi dor”, a scris Mirela Vaida.

Cum arată Mirela Vaida în luna a 9-a de sarcină. Vrea și al patrulea copil! 2

Mirela Vaida, alături de copiii ei, Carla și Vladimir.

Mirela Vaida își dorește și al patrulea copil!

Copiii Mirelei Vaida, Carla și Vladimir, își vor întâmpina cât de curând noul frățior, iar în pofida faptului că nu e deloc ușor să te descurci cu trei copii mici, vedeta în vârstă de 36 de ani susține că se gândește foarte serios să îl facă și pe al patrulea!

Citeste si:  RENUNȚĂ la televiziune? GABRIELA CRISTEA face anunțul ȘOC: Și alte vedete au luat decizia...

„Am vorbit despre asta. Dacă tot mi l-a dat Dumnezeu pănă în 37 de ani pe cel de-al treilea, înseamnp că până în 40 trebuie să-l fac şi pe al patrulea. Dar totuşi, lumea zice că e greu cu trei copii şi mai ales că sunt atât de mici. Nu vreau să cred asta, pentru că nu mă ajută la nimic, dar, dacă nu o să mi se pară chiar atât de greu pe cât zice lumea, pe bune dacă m-aş încumeta şi la al patrulea. Dar trebuie să fiu sigură că e fată’, a declarat Mirela Vaida pentru libertatea.ro.

Foto: Facebook, Instagram

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Home page
  4. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  5. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  6. Top 30 - Vedetele din România care s-au iubit în locuri publice
  7. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  8. Anda Ruga beata crita in club