Cum arăta Jojo înainte de operațiile estetice. Are silicoane de la 19 ani!

Loading...

Mamă cu normă întreagă, actriță, cântăreață, vedetă de televiziune, bloggeriță și creatoare de bijuterii și de genți, Cătălina Grama sau Jojo, după cum o cunoaște o țară întreagă, probabil nu mai are prea multe de bifat… Nici măcar operații estetice, fiindcă în ultimul timp vedeta e destul de schimbată.

În ultima perioadă, Jojo are o viață profesională extrem de plină, vedeta participând – deși are doi copii, Achim și zora, de 7 și, respectiv, 2 ani – la Asia Express, competiție unde ar fi avut mari șanse la marele premiu dacă nu s-ar fi accidentat soțul ei, Paul Ipate, și fiind și cap de afiș în serialul de comedie Liber ca pasărea cerului, unde joacă alături de Ștefan Bănică Jr. Deși a împlinit de curând 38 de ani, miniona actriță nu-și arată vârsta. Cu toate acestea, poate din cauza faptului că injecțiile cu botox au devenit un must have în showbiz, se pare că nici Jojo nu a făcut excepție în această privință, chiar dacă susține că singura intervenție pe care și-a făcut-o sunt silicoanele.

Citeste si:  Reacția Comisiei Europene după revolta PSD cu privire la raportul MCV:

„Eu nu sunt pentru chirurgia estetică”

Artista recunoaște, de altfel, că nu este împotriva operațiilor estetice, atât timp cât acestea te scapă de complexe și poate că tocmai de aceea și-a mărit buzele, dar și-a făcut și injecții cu botox pentru a scăpa de riduri. Desigur, atât timp cât nu-i paralizează expresiile faciale – lucru foarte important, cu atât mai mult cu cât este actriță -, acest gen de intervenții nu sunt nici atât de periculoase și nici invazive ca altele.

Deși și-a făcut implant mamar la doar 19 ani, fiind printre primele vedete din showbiz care au apelat la acest gen de intervenție, Jojo a declarat, la emisiunea „Dincolo de aparenţe”, că, paradoxal, nu susține chirurgia estetică și că regretă acest lucru: „Eu nu sunt pentru chirurgia estetică. Aveam 19 ani, eram boemă, eram artistă, aşa că nu am stat prea mult pe gânduri. Trebuie să gândeşti de nenumărate ori. Cu mintea de acum, nu cred că aş mai fi făcut operaţia. Nu aş fi avut de ce. Am avut un corp armonios de când mă ştiu”. Chiar dacă sânii i s-au lăsat după naștere – da, și silicoanele se lasă! – și între timp și-a mai schimbat opinia despre intervențiile estetice, Jojo arată încă foarte bine, dat fiind că are doi copii și se apropie de 38 de ani.

Citeste si:  Dana Rogoz, mesaj pentru fiul său: "Ma simt vinovata"

Iată cum arăta Jojo înainte de operațiile estetice, acum aproape 20 de ani!

 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  7. Mai este Simona Halep virgină?
  8. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator