Cum arată acum Ioana Moldovan, vedeta de la Pro tv

Loading...

Ioana Moldovan a fost una dintre vedetele-cheie ale trustului Pro, însă în urmă cu mai bine de 10 ani a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Ioana Moldovan are 43 de ani acum şi este soţie şi mamă full time pentru cei doi băieţi ai săi.

Actriţa preferată a lui Sergiu Nicolaescu a avut o perioadă în care s-a îngrăşat în jur de 30 de kilograme şi era aproape de nerecunoscut, însă a reuşit să slăbească şi în ultimii ani arată la fel de bine ca în vremurile sale glorioase din televiziune.

„Eu cred că rolul de mamă îmi ridică şi acum foarte multe probleme. Eu în lumea teatrului şi a filmului nu am fost foarte prezentă. M-am retras în momentul în care l-am născut pe Filip. Apoi l-am născut pe Andru şi am preferat să stau acasă pentru că era foarte greu să mă desprind de ei. Lumea asta pe care tu o descoperi şi eu sunt foarte surprinsă că ai prins-o atât de devreme… Este o lume complicată… Şi eu am spus că dacă sunt mamă şi am doi copii aş vrea ca rolul acesta să îl fac perfect”, a declarat Ioana Moldovan, în urmă cu câţiva ani.

Citeste si:  Începe aventura! 9 perechi de vedete și un nou trio de prezentatori, în al doilea sezon "Asia Express"

În anul 2004, Sergiu Nicolaescu a distribuit-o pe Ioana Moldovan în „Orient Expres”, unde a interpretat rolul Isabelle Benny. A urmat pelicula 15′, unde a jucat rolul Imola. De asemenea, Ioana Moldovan a jucat în „Podul”, alături de George Ivaşcu şi Horaţiu Mălăele. Această piesă a avut succes atât în ţară, cât şi în Germania. În 2006, Ioana s-a căsătorit cu jurnalistul Doru Buşcu.

Chiar dacă are deja doi copii, cărora vrea să le acorde cât mai multă atenţie, Ioana Moldovan nu exclude varianta în care va deveni mamă pentru a treia oară, de data aceasta a unei fetiţe.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Home page
  4. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  5. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  6. Top 30 - Vedetele din România care s-au iubit în locuri publice
  7. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  8. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express