Cristina Șișcanu o copiază pe Adelina Pestrițu și asta nu place tuturor

Loading...

Situațiile tensionate dintre Cristina Șișcanu și urmăritorii ei de pe site-urile de socializare nu s-au încheiat. După ce a trebuit să țină piept o bună bucată de vreme contestatarelor alăptatului în public, după ce a fost aspru judecată de către admiratorii lui Chrissy Teigen, soția lui John Legend, tot din cauza subiectului delicat al alăptatului, acum s-a trezit că e criticată din nou. 

Cristina Șișcanu o copiază pe Adelina Pestrițu, spun fanii celor două vedete care, de altfel, sunt și bune prietene. Totul a pornit de la o postare de Facebook în care soția lui Mădălin Ionescu părea că se scuză că pe contul ei nu au apărut clasicele fotografii cu bradul de Crăciun. În compensație, a publicat o fotografie din copilărie lângă brad. Ținând în brațe o păpușă foarte populară pe la jumătatea anilor ’80, micuța Cristina s-a accesorizat cu beteală argintie pe post de coroniță.

 

‘Ce face Pestrițu, face și Șișcanu’, a comentat cineva un pic răutăcios, făcând referire la faptul că, puțin înainte de postarea Cristinei, Adelina publicase, la rândul ei, o fotografie din copilărie.  Soția lui Mădălin Ionescu a venit cu precizări suplimentare: stylingul era foarte popular la vremea la care fusese făcută poza, dovadă fiind o fotografie din copilărie postată de Iulia Albu, în care criticul de modă purta beteală ca accesoriu.

Citeste si:  Clipe de groază pentru vedetele din noul sezon „Asia Express”! „Eu nu mai pot să stau aici...”

 

Cristina Șișcanu și controversele

Cristina Șișcanu a creat controverse fără voia sa în repetate rânduri cu postările ei din social media, fie că era vorba de un subiect precum alăptatul în public sau de ținutele alese de aceasta la diverse evenimente importante din viața ei, considerate nepotrivite de internauți.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Home page
  4. Se castiga bani pe YouTube ?
  5. Anda Ruga beata crita in club
  6. De ce poartă Nina colanţi?
  7. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  8. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis