Clipe de groază pentru vedetele din noul sezon „Asia Express”! „Eu nu mai pot să stau aici…”

Loading...

Nouă echipe s-au încumentat să facă parte din cel de-al doilea sezon al show-ului „Asia Express”! Vedetele au avut la dispoziţie doar un dolar pe zi şi au fost nevoite să îşi găsească singure cazare, mâncare şi transport!

Iar când te afli la capătul lumii eşti nevoit să accepţi chiar şi să împarţi camera cu şopârle, gândaci sau cu un călugăr! Și asta nu e tot!

Cursa plină de adrenalina a vedetelor participante la „Asia Express” este îngreunată şi mai mult de condiţiile meteorologice, care fac ca efortul fizic depus de acestea să fie şi mai mare.

GINA PISTOL DESPRE NOUL SEZON „ASIA EXPRESS”

“După experienţa de sezonul trecut, când în Vietnam am îndurat un super frig, am bagajul plin de pulovere groase. Doar că ce să vezi?! De dată asta, simţi efectiv cum nu poţi respira. Soarele frige, simţi cum îţi arde fiecare bucăţică de piele şi de multe ori trebuie să îi facem faţă ore întregi, pentru că atât durează filmarea.

Citeste si:  Gabriela Firea a facut un anunț neașteptat: Cred ca ma las de tot de politica!

Clipe de groază pentru vedetele din noul sezon „Asia Express”! „Eu nu mai pot să stau aici...” 2

Pentru concurenţi este super, super solicitant. Atât ei, cât şi cameramanii şi reporterii aleargă toată ziua prin soare, uneori se deplasează cu mijloace de transport în comun care nu au aer condiţionat. Sezonul acesta provocarea Asia Express ajunge la un nou nivel!”, povesteşte Gina Pistol”

Cum au reuşit să treacă vedetele peste cele mai ciudate experienţe, aflaţi începând din 10 februarie, de la ora 20.00, atunci când emisiunea „Asia Express” revine la Antena 1. Cele nouă cupluri de vedete luptă pentru premiul de 30.000 de Euro. 

Unde ne putem întâlni zi de zi 🙂

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Urmăreşte emisiunea Acces direct, editii integrale, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/2hwA9td. Intră acum!

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  2. Home page
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  6. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  7. A murit Edith Gonzales, una dintre cele mai cunoscute vedete de telenovele, îndrăgită de publicul din România
  8. Cutremurător! ASTROLOGUL vedetelor din ROMÂNIA lansează profeția DUREROASĂ: ‘Se va omorî... Destinul va dărâma tot din temelii’