Cine sunt vedetele care participă în show-ul „Scena misterelor“, prezentat de Dan Negru şi Romică Ţociu FOTO

Loading...

Cântăreţii Pepe (39 de ani) şi Dorian Popa (30 de ani), actorii Cosmin Seleşi (41 de ani), Rona Hartner (45 de ani), Diana Munteanu (40 de ani), şi Andrei Duban (46 de ani) sunt cele şase vedete care vor încerca să ghicească cine sunt celebrităţile care se vor ascunde în spatele măştilor, în fiecare ediţie a show-ului „Scena misterelor“, care va începe, în curând, la Antena 1. 

 

Alături de cei şase, în show-ul prezentat de Dan Negru şi Romică Ţociu, se vor afla alte patru vedete care se vor schimba de la o ediţie la alta. 

 

Cele zece vedete, împărţite în două tabere, vor lupta între ele pentru a ghici cine se ascunde în spatele unor măşti spectaculoase. Miza este să strângă puncte care, la final de emisiune, se vor transforma în bani pentru o cauză umanitară. Măştile ascund celebrităţi diverse, de la cântăreţi la politicieni, mari actori, sportivi şi vedete de televiziune. 

Citeste si:  DEMISIA MOMENTULUI în politică! Președintele a luat decizia RADICALĂ! Detalii de ultimă oră

 

      

Cine sunt vedetele care participă în show-ul „Scena misterelor“, prezentat de Dan Negru şi Romică Ţociu FOTO 1

Pepe, Cosmin Seleşi, Diana Munteanu, Andrei Duban, Rona Hartner, Dorian Popa FOTO Antena 1

„Faptul că transformăm tradiţia noastră de Revelion într-o emisiune de sezon ne face să turăm motoarele la maximum. E palpitant să cauţi peste 100 de vedete pentru a le masca, alte zeci de vedete ca invitaţi speciali, actori, figuraţie specială. Cel mai amuzant moment din tot acest proces de producţie este să ne strângem cu toţii să decidem ce măşti facem – că sunt din filme celebre, din istorie, din desene animate îndrăgite de toată lumea sau din zone geografice unde am vrea să călătorim o dată în viaţă, toate ne apasă butonul imaginaţiei… Şi-atunci să vezi“, spune Dana Mladin, producătorul show-ului. 

 

Fiecare ediţie „Scena misterelor“ va aduce în faţa telespectatorilor câte trei Tablouri, iar în fiecare dintre ele vor apărea două măşti diferite. Fiecare tablou poate fi considerat o călătorie în timp căci, prin intermediul acesteia, se va ajunge în Roma antică sau pe Marte, în junglă sau la Polul Nord, într-o secvenţă dintr-un film artistic celebru sau într-un desen animat.  

Citeste si:  Caru' cu vedete: Andreea Bălan a primit amenințări cu moartea pentru că nu a fost la referendum; Ozzy Osbourne a fost operat de urgență. Rockerul și-a anulat un concert; Scott Wilson a murit. Actorul din „Walking Dead” a pierdut lupta cu leucemia la 76 de ani

 

Show-ul „Scena misterelor“ va începe, în curând, la Antena 1, şi va fi prezentat de Dan Negru. Alături de el, în postura de co-prezentator, se va afla cunoscutul actor de comedie Romică Ţociu. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Home page
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  6. De ce poartă Nina colanţi?
  7. Anda Ruga beata crita in club
  8. Celebrul dealer de droguri al vedetelor, capturat după o operațiune-fulger a ”mascaților”!