Cine sunt vedetele care participă în show-ul „Scena misterelor“, prezentat de Dan Negru şi Romică Ţociu FOTO

Loading...

Cântăreţii Pepe (39 de ani) şi Dorian Popa (30 de ani), actorii Cosmin Seleşi (41 de ani), Rona Hartner (45 de ani), Diana Munteanu (40 de ani), şi Andrei Duban (46 de ani) sunt cele şase vedete care vor încerca să ghicească cine sunt celebrităţile care se vor ascunde în spatele măştilor, în fiecare ediţie a show-ului „Scena misterelor“, care va începe, în curând, la Antena 1. 

 

Alături de cei şase, în show-ul prezentat de Dan Negru şi Romică Ţociu, se vor afla alte patru vedete care se vor schimba de la o ediţie la alta. 

 

Cele zece vedete, împărţite în două tabere, vor lupta între ele pentru a ghici cine se ascunde în spatele unor măşti spectaculoase. Miza este să strângă puncte care, la final de emisiune, se vor transforma în bani pentru o cauză umanitară. Măştile ascund celebrităţi diverse, de la cântăreţi la politicieni, mari actori, sportivi şi vedete de televiziune. 

Citeste si:  Trecutul neştiut al lui CRBL. Vedeta ASIA EXPRESS s-a însurat la 20 ani

 

      

Cine sunt vedetele care participă în show-ul „Scena misterelor“, prezentat de Dan Negru şi Romică Ţociu FOTO 1

Pepe, Cosmin Seleşi, Diana Munteanu, Andrei Duban, Rona Hartner, Dorian Popa FOTO Antena 1

„Faptul că transformăm tradiţia noastră de Revelion într-o emisiune de sezon ne face să turăm motoarele la maximum. E palpitant să cauţi peste 100 de vedete pentru a le masca, alte zeci de vedete ca invitaţi speciali, actori, figuraţie specială. Cel mai amuzant moment din tot acest proces de producţie este să ne strângem cu toţii să decidem ce măşti facem – că sunt din filme celebre, din istorie, din desene animate îndrăgite de toată lumea sau din zone geografice unde am vrea să călătorim o dată în viaţă, toate ne apasă butonul imaginaţiei… Şi-atunci să vezi“, spune Dana Mladin, producătorul show-ului. 

 

Fiecare ediţie „Scena misterelor“ va aduce în faţa telespectatorilor câte trei Tablouri, iar în fiecare dintre ele vor apărea două măşti diferite. Fiecare tablou poate fi considerat o călătorie în timp căci, prin intermediul acesteia, se va ajunge în Roma antică sau pe Marte, în junglă sau la Polul Nord, într-o secvenţă dintr-un film artistic celebru sau într-un desen animat.  

Citeste si:  Câștigătorii premiilor TV Mania! Cum s-au afișat vedetele

 

Show-ul „Scena misterelor“ va începe, în curând, la Antena 1, şi va fi prezentat de Dan Negru. Alături de el, în postura de co-prezentator, se va afla cunoscutul actor de comedie Romică Ţociu. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Home page
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  6. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  7. Top 30 - Vedetele din România care s-au iubit în locuri publice
  8. Cum iti promovezi clipurile de pe YouTube