Cine este Christian Carino, bărbatul cu care s-a logodit Lady Gaga – Stiri Mondene

Loading...

Toți fanii lui Lady Gaga se întreabă cine este Christian Carino, bărbatul cu care s-a logodit! Cântăreața americană a confirmat zvonurile legate de logdna sa cu agentul ei, spunând chiar că are o relație cu acesta de aproximativ doi ani de zile. Evenimentul fericit pentru cei doi a fost oficializat printr-un inel cu diamant roz, al cărui valoare se ridică la 400.000 de dolari, conform contactmusic.com. Artista, în vârstă de 34 de ani, a spus că îi este recunoscătoare ”logodnicului” în cadrul galei Elle Women în Hollywood, care s-a ținut la Los Angeles, luni, pe data de 15 octombrie 2018.

Carino, în vârstă de 49 de ani, i-a cucerit inima excentricei artiste încă de la începutul anului 2017. Ceea ce l-a putut aduce în contact cu vedeta a fost meseria lui. Dat fiind faptul că este agent, a avut în grijă multe vedete precum: Justin Bieber, Amber Heard, Christina Aquilera, Simon Cowell, Miley Cyrus și Jennifer Lopez, iar mai apoi și pe Lady Gaga, pe care a făcut-o să se îndrăgostească de el.

Citeste si:  Iuliana Tudor arată senzațional la 42 de ani. Ce DIETĂ ține vedeta TVR
cine este christian carino logodnicul lui lady gaga
Lady Gaga, alături de logodnicul ei Christian Carino

Cine este bărbatul cu care s-a logodit cântăreața Lady Gaga?  Carino a fost în trecut agentul vedetei

Bărbatul a mai fost căsătorit în perioada anilor 1997-2013, cu Brooke Baldwin, în urma acesteia având două fiice. În trecut, și Lady Gaga a mai avut o relație de lungă durată cu actorul Taylor Kinney. Vă reamintim că artista a concertat în anul 2012 și în România, loc în care a interpretat melodiile care au făcut-o celebră: ”Bad Romance” și ”Poker Face”. Numele ei real este Stefani Germanotta, iar promovarea ei a fost una care a bubuit în trecut, de atunci fiind recunoscută pentru vestimentațiile ei extrvagante și pentru show-urile ei controversate.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  8. Top 15 idei de rochii pentru banchet