Cine este Alex Faur, bărbatul pentru care vedetele fac apel disperat în mediul online

Loading...

Este vorba despre Alex Faur, un tânăr cunoscut în lumea mondenă autohtonă, care se învârte în anturajul bogătașilor de la noi. Alex este un apropiat al milionarilor din România, făcând parte și din gașca vedetelor, prin prisma relației de amiciție pe care o are cu fiul celebrului designer Elie Saab. Printre prietenii acestuia se numără Ana Morodan, Anastasia Soare, Delia, Cătălin Botezatu, dar și multe alte vedete.

Vedetele s-au mobilizat și au făcut apel umanitar pe rețelele de socializare pentru Alex Faur

În urmă cu câteva zile, Alex Faur a anunțat că se confruntă cu probleme de sănătate, iar vedetele autohtone au sărit imediat în ajutorul acestuia. Delia a publicat un mesaj în care îi roagă pe toți cei binevoitori să meargă la Centrul de Transfuzie Sanguină din București pentru a dona sânge. Aceeleași rânduri au fost distribuite de mai multe vedete ulterior, printre care și designerul Cătălin Botezatu.

Alex Faur suferă de o boală gravă, de care a aflat în urmă cu aproximativ o săptămână. Acesta a fost internat în stare critică într-unul dintre spitalele din Capitală. Potrivit Cancan, Alex Faur ar fi contractat salmonella după ce a mâncat un tartar de somon, iar, pe fondul unor infecții ce nu au fost tratate la timp, bărbatul a suferit grave complicații ce i-au înrăutățit starea de sănătate, ulterior ajungând pe patul de spital într-o stare critică.

Citeste si:  Ce transformare! Ce s-a ales de Raluca Arvat, la 3 ani după ce a plecat de la Pro TV

După ce s-a aflat vestea, mai multe vedete și persoane persoane publice au distribuit un mesaj pe rețelele de socializare prin care îi roagă pe toți cei care vor să-l ajute pe acesta, care are nevoie de sânge, să meargă la Centrul de Transfuzie Sanguină din București pentru a dona,

Alex Faur este prieten apropiat al multor vedete de la noi din țară. Celebrul bărbat este cunoscut ca un tip excentric ce are conexiuni peste tot în lume și care a relaționat cu milionari din toate colțurile lumii. Alex Faur călătorește cu avioanele private în cele mai exclusiviste locații ale lumii și mereu a luat parte la evenimente importante, în diferite țări, potrivit aceleiași surse anterior menționate.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  4. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  5. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  6. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  7. Mai este Simona Halep virgină?
  8. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna