Celebrul dealer de droguri al vedetelor, capturat după o operațiune-fulger a ”mascaților”!

Loading...

Vasile Ciobanu, cunoscut drept ”El magico” Raj, ar fi fost prins în flagrant! (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) Celebrul dealer de droguri al vedetelor ar fi fost capturat, recent, după o operațiune-fulger a ”mascaților”. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

Ghinion teribil pentru Vasile Ciobanu. În urma unei acțiuni de ultimă oră, ”Pablo Escobar” al României ar fi căzut iar în mâinile polițiștilor antidrog. Conform unor surse bine informate, ”El magico” Raj ar fi fost capturat chiar în timpul “serviciului” și condus de ”mascați” la propria locuință.

(VEZI AICI: AM AFLAT DE CE A FOST REŢINUT CELEBRUL DEALER DE DROGURI AL VEDETELOR)

Percheziție la domiciliu

Acolo unde ar fi urmat, potrivit protocolului, o percheziție domicilară. Situația nu ar fi deloc roză pentru Vasile Ciobanu, ba dimpotrivă! ”Pablo Escobar” al României ar fi ajuns, acum, pentru a treia oară în vizorul polițiștilor antidrog, pentru vânzare de stupefiante! (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

Citeste si:  PRIMA CASĂ 2019. Anunțul făcut de ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici

În concluzie, celebrul dealer de droguri al vedetelor are șanse mari să ajungă, din nou, după gratii, dacă ar fi găsit vinovat. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să vă țină, ca de obicei, la curent cu desfășurarea evenimentelor în acest caz, în care Vasile Ciobanu ar fi, din nou, personajul principal.

Celebrul dealer de droguri al vedetelor, capturat după o operațiune-fulger a ”mascaților”! 1
„Pablo Escobar” al României, alături de Sile Cămătaru (stânga)

A încercat să vândă cocaină unui polițist sub acoperire

În noiembrie 2006, Vasile Ciobanu a fost arestat pentru trafic de droguri de mare risc alături de alte 17 persoane. La momentul respectiv, în casa lui ”Pablo Escobar” al României s-a găsit, în urma percheziției, un pistol mitralieră „Uzi” Scorpion în perfectă stare de funcționare.

(CITEȘTE ȘI: DEALERUL VEDETELOR, DECLARATII HALUCINOGENE)

În octombrie 2009, ”El magico” Raj a comis-o din nou! De această dată, l-a avut complice pe Cristian Daniel Paraschiv, devenit cunoscut pentru opinia publică prin participarea sa la reality-show-ul “Rătăciți în Panama”. Cei doi au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să vândă unui polițist sub acoperire 4 grame de cocaină. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Citeste si:  COȘMAR printre vedete: PAULA SELING, răpusă de zăpadă! IADUL ALB face ravagii (FOTO)

”Pablo Escobar” al României a stat șase ani la închisoare!

Vasile “Raj” Ciobanu a petrecut aproape șase ani în penitenciarul Jilava, după ce procurorii au demonstrat că este furnizorul de droguri al mai multor vedete din România.

“Am trăit și episoade urâte în închisoare, dar și frumoase. L-am cunsocut pe Sile Cămătaru, alături de care m-am simțit în siguranță, ne-am împrietenit. Nu pot să zic că în tot acest timp nu mi-am apărat și eu demnitatea printre cocalari. Totul era adevărat, eu le dădeam droguri, respectiv cocaină designerilor și tuturor DJ-ilor din București!”, a spus ”Pablo Escobar” al României în mai 2014, când a fost eliberat. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

(NU RATA, AICI: Dealerul de droguri al vedetelor a fost eliberat din închisoare!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Mai este Simona Halep virgină?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  6. O zi din viata unei Mame - Merita citit.
  7. "Sânii mei sunt naturali.." Cristina, piti de Romania cu sâni imenşi.
  8. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE