Ce vedete au participat la nunta Prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank

Loading...

Cel mai așteptat moment al acestei toamne a început, dând startul unei adevărate defilări de fashion. Sutele de invitați prezenți la nunta nepoatei Reginei Elisabeta a II-a s-au întrecut în ținute. Iată ce vedete au participat la nunta Prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank și cum au fost îmbrăcate!

Tânăra Prințesă Eugenie (28), a noua în linie la tron și nepoata Reginei Elisabeta a II-a, și omul de afaceri Jack Brooksbank (32) s-au căsătorit azi, 12 octombrie, la Capela St. George, locul unde în luna mai Prințul Harry și Meghan Markle au spus DA. Copiii Ducelui și Ducesei de Cambridge, Prințul George și Prințesa Charlotte, au primit din nou rolurile de paj și domnișoară de onoare, de care s-au achitat cu succes, în prezența a 750 de invitați.

Fiica lui Robbie Williams a fost domnișoară de onoare

Celelalte domnișoare de onoare au fost Mia Tindall – fiica Zarei și a lui Mike Tindall –, verișoarele Miei, Savannah și Isla, Maud Windsor, fina Prințesei Eugenie, dar și Theodora, fiica artistului Robbie Williams. Al doilea paj a fost Louis de Givenchy, fiul unor prieteni ai cuplului. Domnișoara de onoare principală a fost Prințesa Beatrice, sora miresei, iar Thomas Brooksbank, fratele lui Jack, a fost cavaler de onoare. Cununia a fost una extrem de emoționantă, tenorul Andrea Bocelli interpretând două piese pe parcursul ceremoniei.

Citeste si:  Traian Băsescu a pierdut bătălia pentru cetăţenie, dar nu şi războiul pentru reunirea cu Republica Moldova

Printre celebritățile care au fost invitate la ceremonie s-au numărat supermodelul Cindy Crawford, David și Victoria Beckham, cântărețul James Blunt și soția lui, Sofia Wellesley, George și Amal Clooney, Robbie Williams, Naomy Campbell, Liv Tyler, Demi Moore, Pixie Geldof, comedianul Jimmy Carr și David Emanuel – cel care a creat rochia de mireasă a Prințesei Diana. De afară, fanii familiei regale britanice s-au bucurat din plin de spectacol, cu atât mai mult cu cât atâtea vedete la un loc, puse la patru ace, nu au mai văzut de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle.

Iată ce vedete au participat la nunta Prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank!

 

Foto: Northfoto

 

 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Mai este Simona Halep virgină?
  3. Home page
  4. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Ferma 2019. Unde se filmează emisiunea de la Pro Tv. Povestea uluitoare a locului
  7. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  8. "Sânii mei sunt naturali.." Cristina, piti de Romania cu sâni imenşi.