Ce chinuri îndură vedetele de la „Scena misterelor”, în cabina de machiaj! „I-am turnat o substanță fierbinte pe cap. Trei ore nu a văzut, nu a auzit și nu a respirat pe nas”

Loading...

Încă din primele ediții ale emisiunii „Scena misterelor”, starurile au trecut prin transformări ce îți taie răsuflarea! Am descoperit personaje din filme, supereroi și chiar figuri cunoscute din desenele animate!

În fiecare ediție, ce se difuzează joia, de la ora 20:00, la Antena 1, cele două echipe de vedete trebuie să privească atent fiecare personaj urcat pe scenă și să încerce să ghicească cine se află în spatele măștilor. Dan Negru încearcă să le ușureze munca prin oferirea unor indicii, dar sarcina de-a ghici se dovedește a fi extrem de dificilă, mai ales atunci când avem de-a face cu echipa de machiaj profesionist a emisiunii „Scena misterelor” de la Antena 1!

Toată magia se întâmplă în culise, în cabinele pline cu măști, peruci, farduri de toate culorile, lentile și accesorii de tot felul! Andreea Rădulescu, make-up artistul care coordonează echipa de machiaj special, a dezvăluit cât de grea este munca de-a pregăti aceste transformări spectaculoase!

Citeste si:  Dieta cu supă - preferata vedetelor de la Hollywood. Cum să slăbești 4 kilograme în 7 zile

Ediția 4 a emisiunii „Scena misterelor” a adus publicului un moment mai mult decât senzațional: personajul Venom a levitat în platou, cu ajutorul magicianului Lorenzo!

Ce chinuri îndură vedetele de la „Scena misterelor”, în cabina de machiaj! „I-am turnat o substanță fierbinte pe cap. Trei ore nu a văzut, nu a auzit și nu a respirat pe nas” 2

În primul rând, vedeta din spatele măștii Venom (Andreea Antonescu) a trebuit să stea trei ore fără să vadă și să audă și fără să poată respira pe nas. Apoi, a trebuit să suporte să-i turnăm pe cap și pe corp o substanță specială, foarte fierbinte, care să-i dea aspectul de lucios. Pe lângă toate astea, ghinionul a făcut să i se scurgă “sângele” de la gură, care a pătruns pe lângă piele și a desprins masca. Prin urmare, a fost nevoie de încă o oră ca să o refacem. Așadar, vedeta a avut ceva de îndurat, însă nu s-a plâns absolut deloc, spune Andreea Rădulescu, make-up artistul care conduce echipa de machiaj special de la emisiunea „Scena misterelor”.

Citeste si:  Olguţa Vasilescu a răbufnit: „Dacă persistaţi în această telenovelă de prost gust, data viitoare vă vor răspunde avocaţii mei“. Ce spune despre şefa ANAF

Ce chinuri îndură vedetele de la „Scena misterelor”, în cabina de machiaj! „I-am turnat o substanță fierbinte pe cap. Trei ore nu a văzut, nu a auzit și nu a respirat pe nas” 3

În cea de-a doua ediție, CRBL s-a metamorfozat în celebrul Aquaman. Asemănarea dintre el și actorul Jason Momoa a fost chiar surprinzătoare, mai ales că puțini sunt bărbații care ar putea să-i facă starului de la Hollywood concurență. Totuși, cu machiajul profesionist și atitudinea de zeu al mării, CRBL deghizat în Aquaman a făcut un show de zile mari!

Ce chinuri îndură vedetele de la „Scena misterelor”, în cabina de machiaj! „I-am turnat o substanță fierbinte pe cap. Trei ore nu a văzut, nu a auzit și nu a respirat pe nas” 4

Pentru vedeta care a fost Aquaman a fost dificil și din cauza lentilelor de contact, care se mișcau, se roteau cu mare ușurință, creându-i dificultăți de vedere, spune Andreea Rădulescu, make-up artistul care coordonează echipa de machiaj special.

Ce chinuri îndură vedetele de la „Scena misterelor”, în cabina de machiaj! „I-am turnat o substanță fierbinte pe cap. Trei ore nu a văzut, nu a auzit și nu a respirat pe nas” 5

Tot în cea de-a doua ediție a emisiunii, sportivul Marian Drăgulescu s-a deghizat perfect în Omul din Neanderthal! Alături de Alexander Jr, un alt sportiv, cei doi au pregătit un senzațional număr de acrobație și gimnastică și vedetele s-au prins că doar campionul nostru, Marian Drăgulescu, ar putea să facă un asemenea spectacol!

Citeste si:  Urături, mesaje de bine și promisiuni. Politicenii moldoveni s-au întrecut în felicitări și de Revelion (VIDEO, FOTO)

Ce chinuri îndură vedetele de la „Scena misterelor”, în cabina de machiaj! „I-am turnat o substanță fierbinte pe cap. Trei ore nu a văzut, nu a auzit și nu a respirat pe nas” 6

Cele mai complicate au fost măștile Aquaman (CRBL) și Omul din Neanderthal (gimnastul Marian Drăgulescu). Celebritățile din spatele lor au trebuit să stea la machiaj între patru și cinci ore, cu două ore mai mult decât în mod obișnuit, pentru că bărbile lor au fost aplicate fir cu fir (Andreea Rădulescu)

Ne revedem joi, de la ora 20:00, la Antena 1, pentru o nouă ediție a emisiunii „Scena misterelor”!

🎭 Scena Misterelor – vezi pe cine ascund măștile spectaculoase! 📲 Intră acum pe platforma AntenaPlay și vezi ediții integrale >>> https://s.a1.ro/yHaBK3y

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  7. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  8. Mai este Simona Halep virgină?