Ce bolid de fiţe şi-a luat Corina Caragea din salariul de la PRO TV. Prezintă ştiri de 14 ani

Loading...

E aproape imposibil acum să o dai jos pe focoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la Pro Tv din maşina pe care o conduce, un Porsche Cayenne, care ajunge la 100.000 de euro cu toate dotările. Vedeta Pro Tv se simte ca o prinţesă în palatul ei, în maşina care o poartă acolo unde îşi doreşte. Singura problemă a Corinei este aglomeraţia din trafic.

Dar atunci când aşteaptă la semafor, vedeta îşi „omoară” timpul cu mici şedinţe foto, din care şi noi am surprins interiorul de lux. Doar vorbim de o ediţie specială şi limitată în gama Cayenne, denumită Platinum Edition.

Pe lângă dotările care îi uşurează partea de şofat, Corina se bucură şi de un confort sporit. Maşina are interiorul din piele bej, scaunele fiind încălzite. Nu e rău deloc pentru ştirista noastră, având în vedere că cu ani în urmă pe când nu era vedetă bruneta noastră a condus o maşină absolut banală. 

„Prima mea mașină a fost Dacia lui tata. De multe ori am rămas în mijlocul intersecției cu mașina aceea. Am multe întâmplări haioase cu Dacia mea, care a contribuit la experiența mea ca șofer“, povestea Corina. Dar de atunci au trecut ceva ani. De la Dacia veche, prezentatoarea a condus în 2011 un Audi A3, iar din 2018 se laudă cu noul ei Porsche, pentru care stârneşte invidia şoferilor. Corina Caragea are vechime în PRO TV, aşa că şi salariul ei este pe măsură. De 14 ani o vedem la pupitrul Ştirilor Sportive, cu aceeaşi imagine, părul lung, negru ca abanonsul, fiind deja marcă înregistrată. În 2013, în cadrul unei conferinţe de presă, Corina Caragea a fost întrebată direct dacă salariul ei depăşeşte suma de 2.000 de euro. S-a eschivat elegant. „Ca în orice job, salariul nu se spune. Este o greșeală să te gândești la bani. Nu trebuie să îți impui un standard la care să ajungi”, a răspuns ştirista.    

Citeste si:  Călin Popescu Tăriceanu, anunț despre candidatul la alegerile prezidențiale. Când va fi luată decizia

Cu cine se iubeşte Corina Caragea  

Corina Caragea este o răsfăţată nu doar când iese în trafic, ci şi în viaţa ei amoroasă. Bruneta are o relaţie cu Robert Pongracz, vicepreşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), iubitul ei fiind un bărbat potent financiar care îi satisface fiecare capriciu. Bruneta şi iubitul său au o relaţie din 2013, sunt logodiţi şi urmează să se căsătorească.

Cei doi ar fi pus la punct detaliile, urmând doar să-şi anunţe prietenii şi familia despre marele eveniment.

Iubitul Corinei Caragea, Robert Pongracz( 37 de ani) s-a născut în Germania. Familia Pongracz are origini evreiesti şi a părăsit România de mai multă vreme. Tatal lui Robert Pongracz are un cabinet medical la Frankfurt, iar sora sa a făcut studii muzicale la Londra, dar lucrează la un post de radio din Germania.

 

Citeşte şi:

 

Corina Caragea, poză incendiară. Ce mai contează cartea, când ai asemenea picioare?

Corina Caragea şi-a etalat picioarele lungi, dar fanii au remarcat un detaliu care a stricat totul

Citeste si:  Globurile de Aur 2019: Cine a stralucit si cine a gafat pe covorul rosu

 

 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  3. Home page
  4. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  5. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  7. Brigitte Năstase, eliminată din Ferma! Vedeta a pierdut duelul cu Otniela
  8. HOROSCOP CHINEZESC 2019 Dragnea, Iohannis și Tăriceanu