Câți bani scoate sora Claudiei Pavel din machiaj. Paula Pavel le-a machiat pe Megan Fox și Pamela Anderson

Loading...

Surorile Pavel sunt foarte talentate, însă în domenii diferite. Claudia, Cream așa cum este cunoscută, este talentată la muzică, iar sora ei, Paula este talentată când vine vorba de machiaj. Mai multe celebrități de la Hollywood s-au lăsat pe mâinile ei.

Putem spune că sora Claudiei Pavel este printre cei mai bine plătiți make-up artiști din România, pentru că Paula Pavel ia pe un machiaj 300 de euro. Da, ați citit bine! Talentata soră a vedetei nu se dă jos din pat pentru o sumă mai mică, potrivit click.ro.

Mai mult, Paula Pavel a avut oportunitatea de a le machia pe Megan Fox și Pamela Anderson, însă cea care se lasă cel mai des pe mâna ei este chiar sora sa, Claudia Pavel.

‘Paula, sora cântăreței Claudia Pavel, este unul dintre cei mai experimentați make-up artiști. pentru profesionalismul ei, Paula Pavel este plătită foarte bine. Potrivit click.ro, aceasta nu se dă jos din pat pentru mai puțin de 300 de euro. Sora Claudiei Pavel lucrează cu numeroase vedete din showbiz-ul autohton, dar a lucrat și pentru dive de la Hollywood. „Paula Pavel are cliente exclusiviste din elita Bucureştiului. Multe doamne din show-biz sau din lumea mondenă o preferă pe sora Claudiei, ca să le transforme în dive. Paula a lucrat și pentru câteva vedete de la Hoolywood, unde a machiat vedete din industria filmului precum Pamela Anderson şi Megan Fox, dar şi a modelling-ului. A mai lucrat, timp de 40 de zile, la filmul „Terapie pentru crimă’, în care Claudia Pavel este protagonistă’, a declarat o sursă din anturajul Paulei Pavel, pentru click.ro.

Citeste si:  Drumul brazilor de la vedetele Crăciunului până la gunoi. ”L-am aruncat pe geam”

Câți bani scoate sora Claudiei Pavel din machiaj. Paula Pavel le-a machiat pe Megan Fox și Pamela Anderson 1

Citește și: Claudia Pavel are un nou iubit. Cine este bărbatul misterios din viața vedetei

Citește și: Relaţia neştiută dintre Smiley şi Claudia Pavel. Cântăreaţa participă acum la Ferma de la Pro TV

FOTO: Libertatea

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Home page
  4. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  5. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  6. Top 30 - Vedetele din România care s-au iubit în locuri publice
  7. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  8. Anda Ruga beata crita in club