Câţi bani cer vedetele pentru un concert? Cei mai scumpi sunt Loredana, Delia şi Smiley

Loading...

Vedetele de la noi încasează sume frumuşele de bani pentru concertele pe care le susţin. Libertatea a intrat în posesia ofertelor, pe care impresarii celor mai cunoscuți artiști români le pun pe masa organizatorilor de evenimente.

Sunt multe petreceri pe parcursul anului susţinute de vedete celebre. Fie vorba că vorbim despre petreceri de corporaţii, petreceri private, nunţi, botezuri, vedetele cer sume de bani pe măsura show-ului pe care îl oferă.

La 48 de ani, Loredana Groza, rămâne campioana câștigurilor pentru un concert corporate de 45-60 de minute. Fosta jurată de la „Vocea României’ cere 15.000 de euro pentru un show electrizant.

Câţi bani cer vedetele pentru un concert? Cei mai scumpi sunt Loredana, Delia şi Smiley 1

Smiley, fostul ei partener de scaun, prezentator și la „Românii au talent’, solicită 12.000 de euro pentru un spectacol care să ridice publicul în picioare.  Cei doi sunt urmați de alți trei jurați, de această dată de la „X Factor’, emisiune produsă de Antena 1. Delia Matache cere 12.500 de euro pentru un recital, Horia Brenciu, între 10.000 și 13.000 de euro, iar Ștefan Bănică, cel care umple Sala Palatului până la refuz de Crăciun, de 17 ani, are un preț „de catalog’ de 10.000 de euro.

Citeste si:  Topul celor mai prost crescute vedete. Cine a luat

Cine vrea să-i aibă la petrecere pe Antonia și Alex Velea, cei doi artiști care formează un cuplu și în viața reală, trebuie să scoată din buzunar aproape 10.000 de euro pentru un spectcol de 45 de minute.

Antonia încasează pentru un recital 5.000 de euro, iar Velea, coprezentatorul emisiunii „Acces Direct’ de la Antena 1, are un onorariu de 4.500 de euro, dar poate scădea până la 2.500 de euro, în funcție de timpul pe care-l petrece pe scenă. Juratul X Factor’ Carlaʼs Dreams e și el pe listă, iar piesele artistului din Republica Moldova pot fi ascultate pentru 12.500 de euro!

Citeşte AICI cât încasează prezentatorii pentru evenimentele la care sunt chemaţi.

Foto: Facebook

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  8. Top 15 idei de rochii pentru banchet