Câți bani au încasat concurenții de la "Ferma"

Loading...

Dacă la „Asia Express” concurenții, indiferent cât rămâneau în emisiune, primeau aceeași sumă de bani pe care o negociaseră la început, la „Ferma” lucrurile stau exact invers. Cu alte cuvinte, fiecare participant a fost plătit săptămânal pentru prestația sa, motiv pentru care și lupta între concurenți a fost acerbă, iar duelurile au fost intense.

Conform Libertatea, onorariile de la „Ferma” au început  de la 2.000 de euro și au ajuns chiar și la 5.000 de euro, printre cei care au încasat cei mai mulți bani numărându-se Brigitte Năstase, Geanina Ilieș sau Cătălin Moroșanu. Astfel se explică de ce concurenții și-au pus la cale tot felul de strategii și alianțe pentru a ajunge cât mai aproape de final. Conform zvonurilor apărute în presă, cel care ar fi câștigat finala emisiunii „Ferma-Un nou început” este Marius Crăciun, finalistul de la „Ninja Warrior”, după ce l-a învins pe Cătălin Moroșanu.

Sursă foto: Libertatea

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  6. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  7. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  8. Top 15 idei de rochii pentru banchet