Caru' cu vedete: Regizorul „Leaving Neverland“ vrea să realizeze o continuare a documentarului despre Michael Jackson; Cântăreața Liliana Savu, grav rănită într-un accident rutier; ​Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu

Loading...

Caru' cu vedete: Regizorul „Leaving Neverland“ vrea să realizeze o continuare a documentarului despre Michael Jackson; Cântăreața Liliana Savu, grav rănită într-un accident rutier; ​Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu 1​Regizorul „Leaving Neverland“ vrea să realizeze o continuare a documentarului despre Michael Jackson. Dan Reed, regizorul „Leaving Neverland“, vrea să realizeze o continuare a documentarului despre Michael Jackson în care să se axeze pe procesul din 2004-2005, în urma căruia artistul a fost achitat pentru 10 capete de acuzare. Noul documentar ar urma să fie centrat pe Gavin Arvizo, reclamantul de la începutul anilor 2000, şi familia lui, scrie Adevărul.

Cântăreața Liliana Savu, grav rănită într-un accident rutier. Cântăreața de muzică populară Liliana Savu a fost implicată într-un grav accident de circulație, în Ungaria. Vedeta a fost grav rănită, iar soțul ei a decedat. Cei doi se îndreptau către Germania, unde locuiește fiica lor. Însă pe o autostradă din Ungaria, a avut loc accidentul deosebit de grav, potrivit Unica.

Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. Îndrăgitul artist de muzică ușoară Mihai Constantinescu (73 de ani) trece în această perioadă prin momente de cumpănă, fiind internat la Spitalul Universitar București, după ce a acuzat probleme respiratorii, scrie Click.ro.

Citeste si:  Declaraţie politică: Robert Turcescu (PMP) - „Lupta pentru putere din PSD a acaparat întreaga ţară şi a acoperit tot ce putea fi acest An Centenar!“

Phoenix renaște cu ajutorul lui Marcel Iureș. Marcel Iureș și Nicu Covaci, două dintre valorile noastre culturale, pregătesc o colaborare inedită. Marele actor a intrat marți în studioul de înregistrări alături de trupa stindard a rockului românesc. Pe modelul colaborării lui Ion Caramitru cu Loredana pentru ”Bună seara, iubito”, în 1987, și a lui Victor Rebengiuc cu Taxi pentru piesa ”Ca ei”, care urmează a fi lansată anul acesta, Marcel Iureș își va împrumuta vocea uneia dintre cele mai vechi și mai iubite trupe de la noi, Phoenix, pentru o melodie care, speră ambele părți, va deveni repede hit, scrie Libertatea.

Debbie Rowe, fosta soție a lui Michael Jackson, a recunoscut. Debbie Rowe, fosta soţie a lui Michael Jackson, a recunoscut că cei doi copii ai artistului au ca tată un donator anonim. Debbie este mama lui Prince şi Paris, care au fost concepuţi prin inseminare artificială, relatează online ziarul spaniol ABC. Imaginea lui Michael Jackson nu va mai fi niciodată aceeaşi după numeroasele mărturii care au apărut în lumina documentarului „Leaving Neverland” şi care au demistificat figura celui supranumit „regele pop”, scrie Digi24.

Citeste si:  RENUNŢĂ la televiziune? Gabriela Cristea face anunțul ŞOC: Și alte vedete au luat decizia...
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  2. Home page
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  7. A murit Edith Gonzales, una dintre cele mai cunoscute vedete de telenovele, îndrăgită de publicul din România
  8. Cutremurător! ASTROLOGUL vedetelor din ROMÂNIA lansează profeția DUREROASĂ: ‘Se va omorî... Destinul va dărâma tot din temelii’