Caru' cu vedete: Kate Middleton, în vizorul teroriștilor; Viața după infarct: Busu renunță la teatru, la știrile de dimineață și la proiectul culinar! Se apucă de scris; Mihai Trăistariu s-a retras de la Eurovision. Care este motivu

Loading...

Caru' cu vedete: Kate Middleton, în vizorul teroriștilor; Viața după infarct: Busu renunță la teatru, la știrile de dimineață și la proiectul culinar! Se apucă de scris; Mihai Trăistariu s-a retras de la Eurovision. Care este motivu 1Kate Middleton, în vizorul teroriștilor. Extremiștii Statului Islamic au amenințat că intenționează să o ucidă pe soția Prințului William prin otrăvirea alimentelor pe care le cumpără de la supermarket. Amenințările făcute de teroriști au fost interceptate de autoritățile britanice. ISIS și-a încurajat susținătorii să recurgă la gesturi extreme pentru a o otrăvi pe Kate și pe fiul cel mare al cuplului regal, prințul George, informează Daily Mail, citat de Cancan.

Viața după infarct: Busu renunță la teatru, la știrile de dimineață și la proiectul culinar! Se apucă de scris. Cu frâna de mână trasă, zicem, pentru că acum, prezentatorul trăiește după noi reguli și muncește mult mai puțin decât înainte. Teatrul, colegii de dimineață și proiectul culinar trebuie să-l mai aștepte, țigările „le-a dat la spate”, iar cu stresul și oboseala i-a fost interzis să se mai împrietenească. „Momentan, am renunțat la știrile de dimineață, la teatru și la orice alt proiect aș mai fi avut. Iar pentru o vreme, iese din calcul emisiunea de travel culinar pe care intenționam să o fac” a spus el potrivit Libertatea.

Citeste si:  Roboți, pirați și mumii din Egiptul Antic! Vedetele au făcut show de senzație la „Scena misterelor”

Mihai Trăistariu s-a retras de la Eurovision. Care este motivul. Mihai Trăistariu s-a retras din concursul Eurovision 2019, după ce timp de mai mulți ani el a încercat să fie din nou reprezentantul României. Artistul a publicat un mesaj pe rețelele de socializare prin care a explicat motivul incredibil pentru care el a hotărât că nu mai vrea să interpreteze piesa «Baya» pe care o pregătise pentru concurs. Mihai Trăistariu a concurat în anul 2006 la Eurovision, reprezentând România și obținând a patra poziție pentru România, un adevărat succes. Iar Mihai Trăistariu își încearcă norocul la selecția națională a Eurovisionului în România de câțiva ani la rând, însă fără succes, scrie Click.

Primele imagini cu burtica de gravidă a Laviniei Pîrva. Deși sarcina e abia la început, Lavinia Pîrva își etalează mândră burtica și este cum nu se poate mai fericită. Aflată într-o vacanță de lux cu soțul ei, Ștefan Bănică, bruneta a mers pe plajă și a făcut un scurt clip video. Pe acesta din urmă l-a încărcat, ulterior, pe rețelele de socializare. Deși a îmbrăcat un tricou extrem de larg și lejer, Lavinia Pîrva a lăsat la vedere burtica de graviduță și toți fanii ei au fost extrem de fericiți, potrivit Verdict.

Citeste si:  Caru' cu vedete: Andreea Ibacka a născut o fetiță perfect sănătoasă; Demi Moore e lesbi? Fosta sotie a lui Bruce Willis ar avea o iubita. Cum arata; Cu cine s-a cuplat Nicole Cherry! Surpriză: e mult mai în vârstă decât ea

A îmbătrânit pe micile ecrane, jucând în ”Tânăr şi neliniştit” încă din 1981. Cum arată în prezent actriţa Melody Thomas Scott? A apărut în 11601 episoade până acum şi a scris istorie cu personajul său, fiind în distribuţia serialului încă de la debut. Actriţa Melody Thomas Scott a îmbătrânit pe micile ecrane, ajungând acum la venerabila vârstă de 62 de ani. Şi chiar dacă nu mai arată ca la debut, actriţa e în continuare una dintre cele mai frumoase actriţe de seriale TV, bucurându-se încă de o siluetă ca trasă prin inel şi un chip expresiv. În viaţa personală, lucrurile sunt la fel de aşezate pentru Melody. Ea e la al treilea mariaj, însă acesta din urmă pare să fie pentru totodeauna. Melody şi producătorul Edward J. Scott sunt căsătoriţi din 1985 şi au împreună trei fete, potrivit Ok magazine.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Mai este Simona Halep virgină?
  3. Home page
  4. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Ferma 2019. Unde se filmează emisiunea de la Pro Tv. Povestea uluitoare a locului
  7. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  8. "Sânii mei sunt naturali.." Cristina, piti de Romania cu sâni imenşi.