Caru' cu vedete: Fiul celebrului tenor Plácido Domingo, compozitorul unui musical despre Dracula; Câștigător la Vocea României și tatăl unui copil cu ADHD; Răzvan Botezatu, violat în copilărie

Loading...

Caru' cu vedete: Fiul celebrului tenor Plácido Domingo, compozitorul unui musical despre Dracula; Câștigător la Vocea României și tatăl unui copil cu ADHD; Răzvan Botezatu, violat în copilărie 1​Fiul celebrului tenor Plácido Domingo, compozitorul unui musical despre Dracula. Cântăreţul şi compozitorul Plácido Domingo Jr. (53 de ani) a reuşit să îşi vadă visul împlinit, la finalul anului trecut marcând premiera primului său musical, inspirat din faimosul roman „Dracula“, al lui Bram Stoker. Musicalul „Vlad“ arată interesul pe care Plácido Domingo Jr. îl are pentru comedia muzicală, scrie Adevărul.

Câștigător la Vocea României și tatăl unui copil cu ADHD. Mihai Chițu, câștigătorul celui de-al treilea sezon al show-ului Vocea României, este tatăl unei fetițe diagnosticată cu ADHD. Cântărețul și-a făcut publică nemulțumirea legată de sistemul de învățământ și învățători. Unul dintre miile de copii din România ce au primit diagnosticul de ADHD, o tulburare de comportament ce determină deficit de atenție și hiperactivitate, este fetița lui Mihai Chițu, Riana, scrie Unica.

Răzvan Botezatu, violat în copilărie. În urmă cu câteva zile, fostul prezentator al matinalului de la Antena Stars a recunoscut că este gay. Acum continuă șirul dezvăluirilor despre dramele sale. Răzvan Botezatu a fost violat în copilărie de un vecin mai mare ca el, scrie Ciao.ro.

Citeste si:  Caru' cu vedete: Dan Negru negociază „transferul” revelionului de la Antenă la Prima TV; Katy Perry a plătit 50.000 de dolari pentru o întâlnire de 45 de minute cu iubitul ei; Ruby îşi usucã hainele în mers, în „Asia Express”

​Fiica de 7 ani a lui Pink, filmată în timp ce trage cu pușca. Înregistrarea a fost vizionată de peste 400.000 de utilizatori Instagram şi a primit mai mult de 5.000 de comentarii. Părerile au fost împărţite, mulţi susţinându-l pe Hart, alţii contestând decizia de a-i permite fiicei lui să mânuiască o armă de foc, scrie Digi24.

Cât de mult a schimbat-o sarcina pe soția lui Ștefan Bănică. Pentru prima dată în ipostaza de viitoare mămică, Lavinia Pârva este extrem de activă. Soţia lui Ştefan Bănică se află în al doilea trimestru de sarcină, dar nu are deloc stare! Merge la studioul de înregistrări, vizitează saloanele de înfrumuseţare şi face cumpărături la mall cu prietena ei, scrie click.ro.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  7. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  8. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…