Caru' cu vedete: Cum arată Raluca Bădulescu fără perucă; Scandalul dintre Cătălin Botezatu și Iulia Albu ia amploare; O problemă pe care o au mulţi părinţi o afectează şi pe Madonna

Loading...

Caru' cu vedete: Cum arată Raluca Bădulescu fără perucă; Scandalul dintre Cătălin Botezatu și Iulia Albu ia amploare; O problemă pe care o au mulţi părinţi o afectează şi pe Madonna 1Cum arată Raluca Bădulescu fără perucă. Raluca Bădulescu poartă întotdeauna perucă. Înainte, vedeta nu obişnuia să îşi ascundă părul natural. Iată imagini din trecut cu juratul de la „Bravo, ai stil”. Raluca și-a făcut, în urmă cu trei ani, o operație de reducție a stomacului, iar de atunci a început să slăbească spectaculos. Deși mulți ar crede că ține o dietă strictă, realitatea este cu totul alta. Vedeta nu-și refuză nimic, își face toate poftele, dar cu măsură, pentru că dimensiunea stomacului o ajută să mănânce foarte puțin, dar des, scrie Viva.

Scandalul dintre Cătălin Botezatu și Iulia Albu ia amploare. La slujba din biserică, Iulia Albu a ținut un discurs. În declarațiile sale, Iulia Albu a afirmat că unii dintre cei care au venit la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu au venit „pentru a fixa cuiul pe care i l-au bătut deja demult în sicriu„. Cătălin Botezatu s-a arătat deranjat de comentariile Iuliei Albu, afirmând: „A început să spună că „unii au venit aici să bată cuie”, lucru care m-a durut. Eu chiar am avut o legătură puternică și de amiciție cu Răzvan Ciobanu, l-am ajutat mereu, l-am iertat dacă, în unele momente, poate am întâmpinat probleme. De aceea, acum, nu înțeleg atitudinea Iuliei și atacurile ei fără noimă”, scrie Libertatea.
Citeste si:  Gabriela Firea, scrisoare către PSD: Nu mai putem continua sub teroarea excluderilor; PSD este condus de un om preocupat doar de propria situaţie politică şi juridică şi ale cărui ieşiri bizare şi denotă disperare şi încrâncenare

O problemă pe care o au mulţi părinţi o afectează şi pe Madonna. Cântăreaţa americană Madonna susţine că telefoanele mobile sunt vinovate de deteriorarea relaţiei cu copiii săi mai mari, relatează The Guardian, citat de Mediafax. Într-un interviu, artista a spus că nu mai are o legătură puternică cu copii săi mai mari, deoarece a făcut greşeala de a le dărui telefoane când au împlinit 13 ani. „Practic, ele mi-au încheiat relaţia (cu aceştia, n.r). Nu în mod complet, dar telefoanele au ajuns să devină elemente foarte, foarte importante din vieţile lor. Au fost inundaţi cu imagini şi au început să se compare cu alţi oameni, fapt care este dăunător pentru propria lor creştere”, a afirmat Madonna.

Cele mai transparente rochii de la Met Gala 2019! A fost paradă de sâni pe covorul roz. Nu doar Lady Gaga a fost în centrul atenției, după ce a făcut striptease pe covorul roz de la Met Gala 2019. Vedetele s-au întrecut în ținute cât mai transparente, iar publicul a fost copleșit de frumusețile care și-au făcut apariția la Metropolitan Museum of Art. Tema acestui an a fost „Camp: Notes on Fashion”. Una dintre cele mai răvășitoare apariții a fost Emily Ratajkowski (27 de ani), cunoscută drept „femeia cu cei mai frumoși sâni naturali din lume”. Bruneta a purtat o rochie de zeiță, care i-a evidențiat silueta fără cusur, potrivit Click.

Citeste si:  Gabi Cristea vrea să-și cumpere mașină. Pretențiile vedetei sunt mari

Brigitte Sfăt și-a amintit despre cea mai grea perioadă din viața sa. „Am avut embolie pulmonară şi tumori”. În urmă cu doi ani, Brigitte Sfăt a trecut printr-o mare cumpănă. Vedeta a avut mari probleme de sănătate. „Mi-am dat seama că dacă eu nu am grijă de mine, atunci ce pretenţie să am de la cei din jur? Mi-am dat seama că trebuie să mă pun pe mine pe primul plan şi nu m-am mai implicat, munceam ca o nebună şi nu era OK. Într-un fel, noroc că m-am îmbolnăvit! Sună ciudat ce zic, dar mi-am dat seama că nu e bine să o iau în goana după vânt şi că trebuie să trăiesc prezentul.”, scrie Libertatea.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  7. Mai este Simona Halep virgină?
  8. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator