Caru' cu vedete: Ce salariu are Andreea Esca?; Mesajul greșit pe care și l-a tatuat Ariana Grande pe mână. Ce a vrut să scrie și ce a ieșit; Cum arată Ozana Barabancea după ce şi-a micşorat sânii

Loading...

Caru' cu vedete: Ce salariu are Andreea Esca?; Mesajul greșit pe care și l-a tatuat Ariana Grande pe mână. Ce a vrut să scrie și ce a ieșit; Cum arată Ozana Barabancea după ce şi-a micşorat sânii 1Ce salariu are Andreea Esca? Salariul vedetei Pro TV este, de ani buni, unul dintre cel mai bine păzite secrete din lumea televiziunii. De câte ori i s-a pus această întrebare, Andreea a răspuns cu câte o glumă. “Viața nu are sens fără întrebarea asta. Nu pot să vă spun. E ca și cum v-aș spune poanta unui banc, este o legendă. Ce pot să vă spun că este că am salariul pe care angajatorul meu consideră că trebuie să-l am şi bănuiesc că este şi rentabil în economia businessului astfel încât toată lumea să meargă bine’, a fost răspunsul Andreei, potrivit Avantaje.

Mesajul greșit pe care și l-a tatuat Ariana Grande pe mână. Ce a vrut să scrie și ce a ieșit. Artista, în vârstă de 25 de ani, a intenționat să-ți tatiuate în palmă traducerea în limba japoneză a celei mai recente melodii ale sale, „7 Rings” (n.r. 7 inele). Însă ce a ieșit este total greșit, iar internauții au fost cei care i-au atras imediat atenția după ce au văzut imaginea cu tatuajul Arianei Grande. Ulterior, cântăreața a șters fotografia cu tatuajul de pe internet. Mesajul în limba japoneză de pe mâna Arianei Grande a fost scris greșit, astfel că semnificația acestuia nu este „7 inele”, ci face referire la un grătar specific japonez, scrie Click.

Citeste si:  Prima reacție după ce s-a spus că a murit Carmen Șerban: "Părinții au avut un șoc când au auzit"

Cum arată Ozana Barabancea după ce şi-a micşorat sânii. Soprana Ozana Barabancea (50 de ani) e transformată total după ce acum doi ani şi-a tăiat stomacul şi şi-a ridicat pleoapele. Săptămâna trecută, ea a suferit o nouă intervenţie chirurgicală de micşorare a sânilor pentru a scăpa de durerile de spate. „Nu e neapărat o operaţie grea. Aveam dureri foarte mari de spate, de aceea a trebuit să micşorez puţin greutatea sânilor. Nu a fost neapărat o operaţie estetică. Nu a fost o fiţă! A fost o operaţie pentru sănătate, evident şi estetică”, a declarat ea potrivit Click.

Gina Pistol, despre cel de-al doilea sezon Asia Express: „În ţară n-am făcut atâtea poze câte am făcut în India”. India şi Sri Lanka au fost pentru Gina două lumi complet diferite faţă de tot ce a experimentat până acum. De la mâncare la mod de viaţă, totul a fost complet surprinzător. “Cea mai mare surpriză am avut-o într-o zi de filmare când am văzut unde spălau vasele din care noi am mâncat… într-un râu, un râu în care spălau şi covoare, haine şi cai!”, a adăugat Gina Pistol potrivit Unica.

Céline Dion le dă replica celor care au acuzat-o că este piele și os: „Dacă nu vă place, lăsați-mă în pace!”. Cea mai recentă apariție a lui Céline Dion la un eveniment monden a stârnit multă îngrijorare în rândul fanilor săi, deoarece artista este atât de slabă, încât pare suferindă de o afecțiune în stadiu terminal. După ce a fost acuzată că este piele și os, Céline a spus că se simte mai bine și mai sexy ca niciodată… Cu toate acestea, câștigătoarea a cinci Premii Grammy a fost atacată chiar de către fanii săi, cărora li se pare că Céline a ajuns pur și simplu piele și os și care nu s-au sfiit să-i atragă atenția divei că este mult prea slabă, potrivit Viva.

Citeste si:  Cioloș vrea să intre în forță în politică. Mișcarea de ultimă oră a fostului premier
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  5. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  6. Home page
  7. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  8. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator