Caru' cu vedete: Actori celebri cu rădăcini românești; Noi detalii despre sinuciderea lui Keith Flint; De ce a făcut Andreea Bălan stop cardiac

Loading...

Caru' cu vedete: Actori celebri cu rădăcini românești; Noi detalii despre sinuciderea lui Keith Flint; De ce a făcut Andreea Bălan stop cardiac 1
Actori celebri cu rădăcini românești. Sunt celebri și unii chiar au fost câștigători ai premiilor Oscar. Dar nimeni nu și-ar da seama că aceste nume mari de la Hollywood au rădăcini românești. Libertatea a întocmit o listă cu actori care au origini românești, fie că s-au născut aici, fie prin intermediul străbunilor lor, scrie Unica.
Noi detalii despre sinuciderea lui Keith Flint. Soţia lui Keith Flint, modelul şi DJ-ul japonez Mayumi Kai, a reacţionat în urma morţii solistului de la The Prodigy. Potrivit unor apropiaţi, muzicianul suferea de depresie, iar starea i-ar fi fost agravată recent. Keith Flint s-a sinucis la vârsta de 49 de ani, anunţul fiind făcut de cofondatorul The Prodigy, Liam Howlett, scrie Adevărul.
De ce a făcut Andreea Bălan stop cardiac. Ziua de 4 martie trebuia să fie una specială pentru cuplul format din cântăreaţa Andreea Bălan şi actorul George Burcea, care abia aşteptau venirea pe lume a celei de a doua fetiţe. Însă au apărut probleme după anestezie, iar artista a făcut un stop cardio-respirator. Solista a fost resuscitată şi se află în continuare în spital, în atenţia medicilor, potrivit Click.ro.
Lucruri neștiute despre Doru Trăscău, liderul trupei The Mono Jacks. The Mono Jacks, o trupă de rock alternativ din România, și-a făcut loc încet, dar sigur în preferințele fanilor genului. Cel care și-a urmat cu îndârjire visul a fost graphic designerul Doru Trăscău, fondatorul trupei, un om care, spune el, „nu poate trăi fără muzică”. Povestea lui începe pe peronul unei stații de metrou din București, scrie Libertatea.
Cătălin Botezatu, tribut adus lui Karl Lagerfeld. Cea de-a șasea ediție a Romanian Designers Fashion Show a avut loc la Ambasada României la Paris în timpul Săptămânii Modei, și a fost un tribut adus lui Karl Lagerfeld, designerul care a marcat moda secolului 21. Evenimentul, organizat de Federatia Romana de Design si Accesorii, s-a bucurat, ca de fiecare data de un real succes. Colectiile designerilor romani Catalin Botezatu, Clara Rotescu, Alexandru Raicu, Norina Stoica, Kiki Dumitrescu, Alda Ciceu, Atelier Bobar si Balisarda au fost apreciate de publicul prezent, scrie Unica.
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  3. Home page
  4. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  5. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  6. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  7. Imaginile surprinse într-un hotel din Mamaia. Planul unor turiști ca să economisească bani: Mirosea ca la mama acasă
  8. Cutremurător! ASTROLOGUL vedetelor din ROMÂNIA lansează profeția DUREROASĂ: ‘Se va omorî... Destinul va dărâma tot din temelii’