Caru' cu vedete: ​Cupluri celebre cu cele mai mari diferențe de vârstă; Rona Hartner are embolie pulmonară, e internată în Franța și și-a anulat toate concertele; Cinci probleme din ultimul sezon „Game of Thrones” care strică tot serialul

Loading...

Caru' cu vedete: ​Cupluri celebre cu cele mai mari diferențe de vârstă; Rona Hartner are embolie pulmonară, e internată în Franța și și-a anulat toate concertele; Cinci probleme din ultimul sezon „Game of Thrones” care strică tot serialul 1​Cupluri celebre cu cele mai mari diferențe de vârstă. Harrison Ford și Calista Flockhart au un copil, dar cu o diferență de 22 de ani, Ford ar fi putut fi tatăl lui Flockhart. E ciudat, nu? Bineînțeles, Demi Moore l-a părăsit pe Bruce Willis pentru un bărbat cu vârsta de 16 ani mai mic. Ashton Kutcher ea fost iubitul ei înainte de a căsători cu Mila Kunis cu vârsta similară. Relația sau căsătoria cu cineva cu câteva decenii mai în vârstă sau mai tânăr nu este exclusiv la Hollywood, dar, după cum reiese din reiese din clipul video de mai sus este destul de prețioasă, scrie Unica.

Rona Hartner are embolie pulmonară, e internată în Franța și și-a anulat toate concertele. Rona Hartner a fost diagnosticată în Franța cu embolie pulmonară din pricina căreia și-a anulat toate concertele pentru următoarea perioadă. Se spune că un necaz nu vine niciodată singur, iar Rona Hartner se confruntă cu noi probleme de sănătate după tumoarea la colon de care s-a operat recent în România. După problemele la colon, iată că Rona Hartner (46 ani) s-a mai procopsit cu încă o problemă de sănătate. Fire deschisă, actrița a vorbit despre acest subiect într-un live pe Facebook, pentru prietenii ei virtuali, scrie Click.

Citeste si:  Klaus Iohannis şiEmmanuel Macron vor semna, marţi, la Paris, o Declaraţie politică privindParteneriatul strategic dintre cele două ţări

Cinci probleme din ultimul sezon „Game of Thrones” care strică tot serialul. Deși cererea lor e aberantă, “Urzeala Tronurilor” s-a împotmolit într-adevăr pe ultima sută de metri în niște probleme care afectează retroactiv întregul serial, nu doar acest sezon final. ultimul sezon e nesatisfăcător din punct de vedere scenaristic, în sensul că războinicii din Westeros s-au abătut brusc și inexplicabil de la traiectoriile care le fuseseră trasate cât se poate de clar. Scenariștii David Benioff & D.B. Weiss fie au sacrificat logica, fie au omis pași esențiali din evoluția personajelor, doar de dragul de a șoca planeta, scrie Libertatea.

Geoffrey Rush, despăgubiri record din partea unui tabloid în scandalul #Metoo. Actorul Geoffrey Rush a obţinut joi despăgubiri record de 2,8 milioane de dolari australieni (1,7 milioane euro) din partea Daily Telegraph, un tabloid din Sydney care a fost condamnat pentru defăimare, după ce a publicat acuzaţiile de comportament sexual nepotrivit formulate de o actriţă împotriva starului australian. Cotidianul The Age precizează că această sumă, care ţine cont de pagubele financiare provocate de acest scandal actorului Geoffrey Rush, un artist premiat cu Oscar, reprezintă cele mai mari despăgubiri obţinute vreodată de o persoană într-o instanţă din Australia, scrie Stirile ProTv.

Citeste si:  Prima fotografie cu fetiţa lui Feli Donose. Cântăreaţa e în al nouălea cer

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit? Vecinii spun că nu mai locuiesc împreună. Deși păreau de nedespărțit, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol traversează în prezent o perioadă dificilă în viața lor de cuplu, idee care se desprinde și din mesajele pe care actrița le publică pe blogul personal. „Nu e totul roz”, a confirmat aceasta, întrebată de presă în ce stadiu se află căsnicia sa. Iată declarațiile! Ioana Ginghină a publicat un mesaj pe blogul personal, care le-a dat serios de gândit admiratorilor săi. Vedeta vorbește despre faptul că a primit de la viață „o lecție destul de dură”, explicând că nu a știut „pe ce drum să o apuce” și că a făcut o greșeală, pe care însă nu o menționează, scrie Click.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  3. Home page
  4. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  5. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  7. Brigitte Năstase, eliminată din Ferma! Vedeta a pierdut duelul cu Otniela
  8. HOROSCOP CHINEZESC 2019 Dragnea, Iohannis și Tăriceanu