Care este numele din buletin al Andreei Marin. Vedeta are un prenume special

Loading...

Alintată „Zâna Surprizelor’, în urma show-ului extrem de iubit în România – „Surprize, surprize’, pe care Andreea Marin l-a prezentat mulți ani, vedeta TV poartă un prenume extrem de drag ei, Violeta. În buletin, numele întreg al acesteia este Andreea Violeta Marin Bănică, iar prenumele mamei sale a fost dat mai departe și fiicei sale, Ana, din urma căsniciei cu Ștefan Bănică.

„Suntem Violete din mamă în fiică, mama purta acest nume, apoi eu l-am moştenit, Andreea Violeta mă numesc, şi l-am dăruit mai departe fiicei mele, Ana Violeta.

Îmi amintesc duminicile de Florii din copilărie, când prin tradiţie mergeam cu părinţii într-o pădure din apropierea oraşului Roman, unde m-am născut, şi era o bucurie să culegem violete, dar şi brânduşe şi ghiocei.

Iar masa în familie, de Florii, avea acea energie pozitivă a începutului de primăvară, iar soarele parca avea mai multă putere şi o lumină binefăcătoare în acea zi’, a povestit Andreea, în urmă cu câțiva ani.

Citeste si:  Cine sunt oamenii care i-au făcut partid lui Dacian Cioloş. Membrii fondatori vin din avocatură, nu din România Împreună

Andreea Marin a declarat, acum ceva vreme, că relația ei cu fostul soț, Ștefan Banică, este una mult mai bună după divorț decât pe vremea când erau soț și soție.

„Numele meu în buletin este în continuare Bănică, pentru că nu suntem atât de supăraţi. Suntem divorţaţi în acte, dar relaţia dintre noi acum este chiar mai bună decât cea din timpul căsniciei. Această experienţă ne-a maturizat. Există și posibilitatea să ne împăcăm, dar eu nu fac nicio speculaţie și niciun demers în acest sens. Las lucrurile să se așeze’, mărturisea Andreea Marin. Zâna preluase numele Ozturk al tânărului de origine turcă, Tuncay, cu care s-a măritat în 2014, însă după divorț a revenit la numele Bănică.

 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  6. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  7. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  8. Top 15 idei de rochii pentru banchet